Helldorado Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 128 mb ati radeon 9600 pro ekran kartim var acaba direct x 9c yi destekliyomu bilen varsa paylasirsa sevinirim...[signature][hline]Çirkin Kadın Yoktur Az bira vardır....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bir ekran kartının directx i desteklemesi nedir anlamadım? var mı öyle birşey ?[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helldorado Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Bazi kartlar 9 u desteklemmiyo mesela var tabi bende sorun yaratti da 9c ondan soruyorum bilen varmi diye[signature][hline]Çirkin Kadın Yoktur Az bira vardır....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Directx9 serisini destekliyor olması lazım. Yani 9c kurayım mı amacıyla soruyorsan bende Asus'un radeon 9600u var; kurdum ve herhangi bir şey olmadı[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies [Bu mesaj Loras tarafından 27 Eylül 2004 10:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 mikro$oft'a k.fm grsn o zaman ne diim. çok saçma. ya da sırf para için .. öff uyuz oldum gene. bende dx 9 yükledim bi kaç gün önce ama kartım nvidia ..[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 desteklerse görüntü fln daha ii olur mesela bakınız son çıkan oyunlara doom 3 farcry vs... directx 9 destekliyen bir kartla görüntü farklı, desteklemeyen kartla farklıdır. directx 9c henüz yeni çıktı bu versiyonla oyun/ekran kartı fln henüz yapılmadığından hiç birşey farketmiyecektir oyunlarınızda fln ama yüklerseniz iyi olur her zaman için driverların fln son sürümünün kurulu olması gerektiği gibi windows içinde bunu sürekli güncel tutun.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helldorado Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Ben en son sims2 aldim iste o dx9c yi mecbur tutuyor olmazsa oyunun bile yuklemiyor...[signature][hline]Çirkin Kadın Yoktur Az bira vardır....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kirk_Lee Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bende gf4 mx440 var destekliyor o destekiyorsa 9600 hayli hayli destekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bir ekran kartının directx in bir sürümünü donanımsal olarak desteklemesiyle, yüklediğinizde herhangi bir sorun çıkarmaması yani işlerin iyi gidiyor gözükmesi farklı şeyler.. gforcemx440 directx8.1 i bile desteklemiyor, çünkü vertex shader özelliği yok... tnt2 lerden sonra tüm ekran kartları dx9.x le düzgün çalışıyor... ama 9600pro 9c yi destekliyor mu bilmiyorum, köklü değişiklikler yoksa destekliyordur, driver update i sorununu çözebilir belki... [signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... [Bu mesaj odchu tarafından 27 Eylül 2004 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar