dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 fazla değil, yeterli miktarda tuz içeren su ile otrivine falan deli gibi para baymadan kullanırsınız işte yaw neti pot da iyidir. alın. bende deviasyon var. ancak jackhammer açar bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 sürekli otrivine kullanırsanız ggnore ayrıca denize girme imkanınız varsa çözümünüz burda http://forum.paticik.com/read.php?25,5860468 bir de deviasyon ameliyatı mameliyatı falan olacaksanız da etrafa iyi danışın ve samimi bir doktor bulun. yoksa pek işe yaramayan bir ameliyat olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 gg no re de öğrenmiş aslanıma bak. valla deviasyon aynen öle sinaın dediği gibi. bende oldum (ikimizin deviasyonu farklıydı ama) su anda cok daha rahat nefes alıyorum, giderekte rahatlık artıyor. kimisine öle olmuyormus ama. öle cillop bir ameliyat değil demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 bana burun demeyin. otrivinle yaşıyorum son iki yıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 3 günden fazla kullanmayın diyorlar, 2 yıl nedir? hemen bırak tavsiyem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 paspatur said: bana burun demeyin. otrivinle yaşıyorum son iki yıldır 2 yil sonraki halin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 bendeki etkisi placebo gibi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 ya sen ne diyon?!?!2 sene otrivin ne demek? neye göre kullanıyon sen otrivine'i 2 sene?kim dedi? çok yanlış,senin şimdi burun içi mukozası diye bir şeyin kalmamıştır. derhal bir doktora görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 iki sene tuzlu su ceksen burnuna bagimlilik yapar ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 mightee said: selamlar, benim burnum kendimi bildim bileli sürekli tıkalı. yaz - kış, gece gündüz. arada açılıyor fakat sıcak bir ortama girince ve özellikle gece yatınca tekrar tıkanıyor nefes almak çok zorlaşıyor. ameliyat oldum yine geçmedi. doktor allerjin var yapacak bişey yok diyor. ama ben bi çözüm arıyorum. deli ediyor beni. bu sebepten dolayı çabuk yoruluyorum koşarken vs. varmıdır bu dertten muzdarip ve bi şekilde çözüme ulaşmış pati buralarda ? Bol bol deniz suyunu genzine çekmen gerekir. Benim durumum da sana benziyor, müzmin sinüzit diye biliyordum ama kızım büyümeye başlayınca anladım ki alerjik bir durumum da var. Ayrıca benim burnum birkaç yerden de kırık,25 sene önce ameliyat olmam gerektiğini söylemişti doktor ama ben olmadım. Bunların hepsi birleşince senin durumuna benzer bir durumum var senelerdir. Ama dediğim gibi, yazları mümkün olduğu kadar çok denize gir çık. İyot ve oksijen konsantrasyonu yüksek yerlerde bol bol bulun. Alerjini nelerin tetiklediğini anlamaya çalış. Doktorlar ne yazık ki bu alerji konusunda tamamen tırt. Neyse, konuşuruz yine, acıktım, bir şeyler yiyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 paspatur said: bana burun demeyin. otrivinle yaşıyorum son iki yıldır burun dokularına zarar veriyor burnunun düşmesini istemiyorsan otrivini bırak ve inandığın tanrılara dua etmeye başla FİYUH FAK DEDİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar