Leadman Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Hata veriyor. Ne yapmam gerekir bilen var mı? http://kasaydinhaber.com/ Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 16000 bytes) in /home/kasaydin/public_html/modules/mod_rokstories/thumbnail.inc.php on line 158 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Ya daha insancil boyutlarda image falan yukleyeceksin (yaptigin islem bu muhtemelen) ya da PHP icin 64 Mb'dan daha fazla memory limit'e sahip bir hosting edineceksin. edit : URL'e sonradan baktim, thumbnail'den geliyomus, yukledigin imaj'dan thumbnail yaratmaya calisirken memory limit'i asip catliyor sistemin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Ne yapacağım yani şimdi düzeltmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Okudugunu anlamakla baslayabilirsin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Her şeyi biliyorsun da hiçbir boka yardımın dokunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Hayir hacim her seyi biliyorum, ustune bildigimi paylasiyorum ama siz okuyup anlamaktan aciz oldugunuz beni de kendiniz gibi zannediyorsunuz. Sorununun ne oldugunu ve ne yapman gerektigini yazdim oraya. Kabak gibi "gel beni oku" diye bekliyor. di said: Ya daha insancil boyutlarda image falan yukleyeceksin (yaptigin islem bu muhtemelen) ya da PHP icin 64 Mb'dan daha fazla memory limit'e sahip bir hosting edineceksin. edit : URL'e sonradan baktim, thumbnail'den geliyomus, yukledigin imaj'dan thumbnail yaratmaya calisirken memory limit'i asip catliyor sistemin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Daha ufak foto eklenirse, düzelir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 trollesek de mi cevaplasak trollemesek demi cevaplasak bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Leadman said: Daha ufak foto eklenirse, düzelir mi? Şimdi "di" dicek ki. Neden deneyip görmüyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar