poopla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 :)) ilk 18 den 15 oyuncum sakat. oyun oyuncu çıkardı onlarla çıkıyorum maçlara :))))) fenerbahçeyim 13.hafta :)))) İYİ OYUN YAHU İYİ OYUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 yamaların falan tam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 evet steam. emre 17 ay gitti sonra herkes çıldırdı bi anda. bu arada alexi çok kötü yapmışlar ya özellik var ama oynamıyor adam hiç. hiç bi oyunda görmedim 20 gol 10 15 assist bitirdiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Fransuxa said: arkadaş bu allahın belası premier lige work permit olayı nasıl bir sıkıntıdır yok herifler vermiyor ya. 5 tane wonderkid buldum. birisi arjantinli diğeri mısırlı herifler work permit çıkarmıyor arkadaş çıldıracam. Sırf bu yüzden en zevkli lig olan premier ligi seçmiyorum lanet olsun.Hele alt liglerden başlamak inanılmaz zevkli ama gel gör ki şu work permit adam da bir gram haz bırakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 abi birde şu oyunda millet hile yapmasın diye getirdikleri yok clientim görüşmek istemiyo yok demandlar uygun değil muabbetleri o kadar bok bir vaziyetteki anlatamam. arkadaş bütün sene yardırdık LC aldık FA de 2. olduk ligde 2. bitirdik bütün takımı dünya devleri teklif getiriyo 100 milyon eurodan fazla transfer bütçesi oldu lan adam alamıyorum kafayı yicem kimse gelmek ıstemıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Walla benim yerim saglam klupte, chairman i gider(ki gitti bi ara) bana bisi olmaz. Legend gozuyle bakiyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 maçta hakem lehimize penaltı vermedi. basın toplantısında bariz penaltıydı diye yorum yaptım FA uyarı verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bende orjinal oyun yok. 3. sezona girdim daha yeni farkettim almanya milli takımının olmadığını oyunda. düzeltebilme ihtimalim var mı yeni oyun başlamadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 abicim bu oyunun bug ımı yoksa başka bişeymi diye düşünüyorum. ligde köppekler gibi top oynayan man city mesela. 3 hafta üst üste maçımız var. 1. fa cup 2. lig 3. fa cup rövanş. abicim adamlar fa cupta onların sahasında maç yapıyoruz takımın yarısından cogu yedek. as oyuncuların hıcbırı yok nerdeyse bı tek defans as gerı kalanı full yedek. neyse maç bitiyo. ilerliyosun. lig maçına geliyosun herifler full + full kadro. Cup macından sonra dıyosunkı kardeşim rahat yenerız bnları dıyosun maç oncesı konusmaları falan laylay yapıyosun basın konferansı falan rahat. abi maç bi geliyo adamlar sana 4 tane atıyo kendı sahanda basıp gidiyo. rövanştada bi geliyo herifler bizim sahamıza yine bomboş kadro yine herkez yedek. bu oyundaki menejer düşüncesi kupaları takmıyoruz biz lig önemli tarzında bi duruşmudur nedir? ama hangi büyük takım olursa olsun hep full yedek kadro ile geldi karşıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 cCc Walter Montillo cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Fenerbahçe . 1.emreyi deep lying mehmeti box to box ( Long shot kapalı) oynatın. orta sahanız efsane olsun.biri sakatlanırsa selçuk yada baroniyi deep lying olucak şekilde ayarların. Bende emre 17 ay sakatlandı. deep lying playmaker SELÇUK ŞAHİN ligi 7.05 le bitirdi. 2 stoch ve dia hızlı tempoda iyi oynamıyor. slow tempo ortalama genişlik yaparsanız 5 maç rating 7.50 den aşağı inmez. alexi oynatmayın bu kadar dandik yapılabilir heralde bi adam. 3. bekir mükemmel oynuyor. öyle böyle değil. push up defansın hem göbeği hem sağ hem sol bekinde oynadı min rating 7.20 :D 4. Alex kötü oynatmayın hiç. gerçekti performansın yarısını dahi veremiyor. alexi oynatsan semihi oynatamıyosun. hız ortalaması 8 olan takımmı olur arkadaş. alexin mevkisine montilloyu al . korkusuzca arkana yaslan. 5.serdar kesimal ball playing defender yanında yobo limited defender. solda ziegler sağda gökhan min rating 7.04 oda gökhan oynatamadım nedense o kadar çok ileri çıkıyor ki o başarısız ortalarıyla bekir daha iyi oynadı bende nedense. adam legendary top kesici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Montillo oyunun hackiydi bildiğin ya. Sayesinde 2. sezon ŞL'ini kazandım beşiktaşımızla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 nasıl oynattın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 beklenen patch geldi beyler. 12.2.0 upupup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 peh non-steam ler için yok galiba piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 patch notes koyun bari :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 abi orjinali 11 dolara düşmüş direk abandım steam den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 abi bunlar son patchte bişeyleri bozmuslar. mac oncesı konusmalardaki etkileşimlerden herifler etkilenmıyo. öyle mal mal duruyolar :D eskiden looked happy yada ne bılıyım motive oldu falan derdı sımdı konussamda bısı olmuyo konusmasamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ahaha patch epic fail türkiye liginde şampiyon olunmuyor 2.seneden sonra lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 nası olunmuyo cıddımısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 evet lig devam ediyo gibi ses seda yok ne bi şampiyonluk kutlaması ne bi tebrik mesajı. sonra achievements kısmındada yazmıyo şampiyon olduğun . şimdi araştırdım genel sorunmuş ve düzeltilmicekmiş xml bilmemneleri yüzünden. aalexin hala bok gibi olması cabası soğudum oyundan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Alex'e göre oynatırsan takımı iş görüyomuş Alex, yazmışlardı burda önceki sayfalarda işte dar alanda ve yavaş tempoydu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ben yazmıştım onuda yine çok kötü abi adam. ne bi ara pas ne bi şut çekiyor adam sadece en yakındaki adama kısa pas veriyor istersen passingini long yap... anlamadım ne lazım alexi oynatmak için ne denediysem gerçekteki gibi olmuyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Daum taktiği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 4-4-1-1 oynatırız belki biraz daha kıpırdar ama bu seferde orta sahaların efsanevi maç başına 15 şut çekmeleri engellenemiyor. delirmem an meselesi + stoch dia gg oluyor böyle olunca m.topuz ve canere kalıyoruz kanatlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar