HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 death iste ya hehe son albumunu saymioruz o fasulye :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Son albümde prodüktörlerin halt yemesi zaten adamlar double albüm çıkartıyorlardı fekat prodüktör ortadan ikiye bölelim daha çok para kırarız demiş böle olmuş.[hline]--------------------------------------------- RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ben prodüktör olsam bende öyle yapardım ne için suçluyorsun ki onu anlayamadım ?[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 valla dinlerim güsel gruptur. Bu arada gerçekten gelse manyak olur[hline]Öss Öys Biri Bize Cevapları Sölese!!! Öss nedeniyle Kapalıyız Gariban orduma katılın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 said: arcane, 21 May 2003 15:26 tarihinde demiş ki: ben prodüktör olsam bende öyle yapardım ne için suçluyorsun ki onu anlayamadım ?[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Para için müzik? Sanat Kişisel haz[hline]--------------------------------------------- RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 canjovi opeth öyle bi grupki ben death sewmezdim sewdirdi öyle brutal vokal bğürmel falan var ama kulağını tırmalamıyor melodiyle uyumlu gidiyor adam enstrüman gibi kullanıyor sesini aşmış kısaca türkiyeye gelseler çok çok güzel olcak bide penayla baget kapsam tamam =) ülkemize bi gelseler zaten hayran kitlesi kesin artar bgnin bu kadar hayranı varken nie opethin olmasın hatta opeth daha güzel kesmedi opeth ve katatonia beraber gelip çalsınlar nede olsa kardeş grup ama katatonia gelmişti bi kere bidaa gelsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 bedavayada muzik yapilmaz. heh, adam bele$e 'ben sanatciyim' diyerekten muzik yapicak, hafta sonlari pazarda istportacilik yapicak mesela evini gecindirmek icin.[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Burdan anlaşılan bu adamlar double albüm çıkarsaydı hiç kimse satın almayacaktı gibi birşey oluyor ben böyle birşey söylemek istemedim. Double albüm olsaydı bu albümün yavaş olması yadırganmayacaktı çünkü: Damnation ve Deliverance Konsept albümler olup bu adamların kendi adlarına yapmaya çalıştıkları bir işe prodüktör hoyt demiş vede sadece burada değil bi sürü yerde karşılaştığım gibi "yaa of bea bu albüm çok yavaş", "bunda brutal vokal niye yok" soruları ortaya çıkıyor. Aslında varda öbür tarafta kalmış onlar eheh.[hline]--------------------------------------------- RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar