kira Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Merhabalar, Istanbul'dan elden ya da yurt geneli kargo ile en azından çubuğu ile uygun fiyata satılacak ağırlıkları olanların tekliflerini buraya bekliyorum. İdeali 20 kg'lik bir set ama azı-çoğu teklifleri değerlendireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Totali 200 liraya mal olmus bir setim var ama bayram boyunca kullanmayi dusunuyorum. Sonrasinda yogunluk sebebiyle bir isime yaramayacak. Asagi yukari ayirmak istedigin butce nedir ? Bir de neredesin Istanbul'da. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 abi 2.el alana kadar normal al ya 50-60tl bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Kac 60 ? http://www.fitnessfocus.co.uk/shop/product-detail.asp?ItemID=328 Bendeki ise 3 tane 60 ediyo mesela. adsaad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kira Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 valla geçen yıl internette birisi satıyordu 20-22 kgyi (20 pound, yurtdışından almıştım)60TLye almıştım. 2. el tamamiyle şans işiydi o.elden teslimat olduğu için de kargo da yoktu. Taşınırken ben de bir arkadaşa bıraktım aynı fiyattan. Buna benzer bir şey arıyorum. Piyasada 20 kg 90 liradan satılıyor. 0a param yetecek olsa 0 alırım o nedenle 90'ın altındaki tekliflere bakabiliyorum. 200 lira yüksek bir fiyat, içeriğe bakar tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Bende bundan var. Hepsiburada 'dan almıştım. Satmak istiyordum. İstersen satabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar