Tron Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Bir arkadaşımın fotografını A3 ebadına karakalem desenini çizdirmek istiyorum. Öyle 40-50 milyona yol kenarlarında çiziyorlarda (güzel sanatlar çıkışlıyım) lafta çiziyorlar. Benim istediğim Realistik çizimin yanında çizerinde kendine ait kalem hareketlerinin, çizgi tatlarının olması. Yoksa fotografdan bire bir çizdirmenin hiç bir espirisi yoktur. Kısacası konusunda iyi birilerini arıyorum. Bir kaç kişi ile görüşmem oldu. Belki paticikde de bilen birileri vardır diye sorayım dedim... Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 arkadaşın herhangi bi üniversitenin güzel sanatlar bölümüne ya da çizim kursuna gidip "beleşe model olurum ama en güzel çizimi isterim" diyebilir misal. profesyonel birisi çizmez çünkü 40-50 liraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 profesyonel birisi tutupta arkadaşının portresini karakalem çizmez o yol kenarlarındaki adamlardan bi kaç tanesini karşılaştır iyi olanına git çizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 vala o yol kenarında gördüklerim cogu gsfliden çok daha iyi çiziyor asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Tron said: Bir arkadaşımın fotografını A3 ebadına karakalem desenini çizdirmek istiyorum. Öyle 40-50 milyona yol kenarlarında çiziyorlarda (güzel sanatlar çıkışlıyım) lafta çiziyorlar. Benim istediğim Realistik çizimin yanında çizerinde kendine ait kalem hareketlerinin, çizgi tatlarının olması. Yoksa fotografdan bire bir çizdirmenin hiç bir espirisi yoktur. Kısacası konusunda iyi birilerini arıyorum. Bir kaç kişi ile görüşmem oldu. Belki paticikde de bilen birileri vardır diye sorayım dedim... Teşekkürler... yok abi, ben yanlış ifade etmişim sanırım. 40-50 liralık ucuz çizim yaptırmak istemiyorum. pro biri derken de 1000 tl veremem tabi. 200-250 tl ye anlaştığım arkadaşlar var. Benim amacım alternatif bulmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 bahh... ver ben çizeyim -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 internette fotoğraftan çalışacan onlarca adam bulabilirsin ayrıca deviantart'da, portfolio sitelerinde karakalemcilere bak, comission etcem diye mail at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 orijinalini kargolar ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 fotoşopu aç resmi koy karakalem efekti ver bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Chemical said: internette fotoğraftan çalışacan onlarca adam bulabilirsin ayrıca deviantart'da, portfolio sitelerinde karakalemcilere bak, comission etcem diye mail at. aaa deviantart nasıl da aklıma gelmedi. orada kumla bulabulurum, çok saol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar