di Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Selam, Zombiler agzima agzima vurdu bi bolumde, inat ettim ama gecemedim. Threat level 4 ve mobil squad ile 1 dk icinde hepsini oldurmemi istiyor ama imkansiz resmen. Merak ettigim her bolumun bir cozumu var mi hakkatten yoksa imkansiz olanlar var da bosuna mi kasiyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 random ya bölümler şanssız gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 level 4 leri zaten normal girip temizlemiyosun. arada veriyolar bilmemne topunu onunla girip bombalıyosun herseyi. bide her zaman max zorluklara gitme onun yerine 1-2 puanlıklrı yap ve tümüyle zombielerden temizleki tur basına sanada ordan 15 puan gelsin zombielere geldiği gibi. mümkün olduğunda cok regiona dokunan regionları temizlersen orda lvl 4 olup etrafa bulaşma ihtimalide azalır. bölgeleri ne kadar izole edersen o kadar iyi yanı. bi noktada lamaa bomb geliyo zaten böle sınıra atıp aynı anda 2-3 bölge birden temiliyebiliyosun onlarıda lvl4-3 lere atıyosun rahatlıyo oyun. bide evet bazı turlar cok kötü mercler geliyo asla olmıcyak edilmiycek onlarda bi lvl 2 falan girip adam kurtar yeteri kadar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar