tamirci Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 14 ünde kayıta gelicem 18 inde yine dönücem direksyon sınavı var bi dahaki gelişimde artık hep ordayım osmangazi uni. kimya muh. kazandım varsa eskişehirde pati görüşelim kaynaşalım[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 kimsemi yok şu büyük öğrenci şehrinde paticik ten bea :([signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mix Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ben arada sırada gidiyorum sene icinde gelirsem atarım sana mesaj :)[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Olmaz mı? Hep burdayız.[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call! zuhaha.cjb.net
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Pm den ulaş istersen cep tel falan alalalım verelim sonra uğraşmayalım ;)[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call! zuhaha.cjb.net
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 drizzt_chosen da orda[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 hatta drizt karşı binada olcak :-P[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! [Bu mesaj Rahan tarafından 03 Eylül 2004 13:27 tarihinde değiştirilmiştir]
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 eskişehir tayfasının flaş transferi, izmirden müthiş bomba: işte karşınızda Drizzt_chosen :lol: bende bi ara kayıda gelcem, 27sinde açılıomuş okul sanırım, o günlerde bi buluşma yaparız işte orda.. ayrıca kayıtlarda her bölüm için ayrı bi gün mü var , yoksa 6-15 arasında mı tüm birimlerin kayıtları???? bende eskişehir ingilizce işletme bölümünü kazandım...[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Arkadaşlar evim üniversiteye 50metre uzaklıkta. herkesi beklerim. yeter hi haberdar edin. :)[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call! zuhaha.cjb.net
Deccale Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 efet bende burdayım siz gelin biz hep burdayız bı sene daha
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ben osmangazi kimya muh. kazandım sizin okullar hangileri ingilizce işletme demiş ama hangi okulda[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Predator Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Cidden buluşabiliriz arkadaşlar. Ben Lise 2 okuycam yaşım biraz küçük size göre ama yinede sorun olmaz benim için. Doğma büyüme Eskişehirliyim ama bana güvenmeyin çok iyi bilmiyorum Eskişehir bilgisayar başında büüyüdüğüm için Dynun rehberimiz olur . Anca 2 yıldır kendimi toparladım öyle yani eheh[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ehue almayın tamirciyi almayın aranıza deli o uraşmayın boşuna :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar.
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ya olm auni uğraşma benle :P[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bu arada 13 ünde gelicem kiralık ev buldum ama daha iyisi için araştırmalarım var oralarda olan varsa baksın sorsun biraz[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Gelin gelin. Hadi bakalım. Başka yok mu Drizzt ile tamirci mi sadece ?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! zuhaha.cjb.net
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Bide ben varım ama sanırım bütün bi sene grass'lıcam (Fen Liselice de; çalışmak=ineklemek) ama Dynun rehber olcaksa geliyom. Bu arada Dynun 'un nie sınava gelmediğini öğrenebilirmiyim?[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var...
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Eskişehirde değildim. al sana cevap çok merak ettiysen [signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! zuhaha.cjb.net
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bana ev bulun ordan kiralık ev arıyom hala bulduğum evde sorun çıktı :)[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ben kayıda gittiimde bi apartta oda tuttum, 300 milyon kahvaltı var içinde, tek kişilik odamda banyom var falan, okula da yakın yürüyerek gidilio yani, bakalım nasıl olcak...[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 tamirci bi bakıncam senin için olmassa bildiğim yurtlar var. bak drizzt' de yurt bulmuş. zaten üni çevresinde yurt çok. Ama iyi ev bulmak lazım. Du bakalım bakınayım bi.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
zynthar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 gelin yaa wskişehr e ben 10 günden beri burdayım sıkıntıdan patlıyom yaw :( arkadaş ortamı olmayınca çekilmez bu ortam
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 25 eylül itibarı ile artık eskişehirdeyim ramazan bayramına kadar.eskişehirli patilerle görüşelim kaynaşalım ama 1-2 gün mazur görün evi düzenliycem azcık[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 eskişehirli patiler uyuyo bu saatte tabi :)
Predator Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 yok canım ne uyuycak :) nerde ev ? var mı sorun falan bende lise 2 okuyorum esk. anadoluda bişey lazım olursa soraiblirsin yane[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki: izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites. Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör?
Öne çıkan mesajlar