Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eskişehirli patilerle görüşelim artık eskişehirdeyim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
14 ünde kayıta gelicem 18 inde yine dönücem direksyon sınavı var bi dahaki gelişimde artık hep ordayım osmangazi uni. kimya muh. kazandım varsa eskişehirde pati görüşelim kaynaşalım[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
kimsemi yok şu büyük öğrenci şehrinde paticik ten bea :([signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
hatta drizt karşı binada olcak :-P[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!

[Bu mesaj Rahan tarafından 03 Eylül 2004 13:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eskişehir tayfasının flaş transferi, izmirden müthiş bomba: işte karşınızda Drizzt_chosen :lol:
bende bi ara kayıda gelcem, 27sinde açılıomuş okul sanırım, o günlerde bi buluşma yaparız işte orda..

ayrıca kayıtlarda her bölüm için ayrı bi gün mü var , yoksa 6-15 arasında mı tüm birimlerin kayıtları????
bende eskişehir ingilizce işletme bölümünü kazandım...[signature][hline]Spirit
It is the hero's strength, and the
mother's resilience, and the
poor man's armour
Mesaj tarihi:
ben osmangazi kimya muh. kazandım sizin okullar hangileri ingilizce işletme demiş ama hangi okulda[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
Cidden buluşabiliriz arkadaşlar. Ben Lise 2 okuycam yaşım biraz küçük size göre ama yinede sorun olmaz benim için. Doğma büyüme Eskişehirliyim ama bana güvenmeyin çok iyi bilmiyorum Eskişehir bilgisayar başında büüyüdüğüm için Dynun rehberimiz olur . Anca 2 yıldır kendimi toparladım öyle yani eheh[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki:
İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur
Mesaj tarihi:
ehue almayın tamirciyi almayın aranıza deli o uraşmayın boşuna :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Mesaj tarihi:
ya olm auni uğraşma benle :P[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
bu arada 13 ünde gelicem
kiralık ev buldum ama daha iyisi için araştırmalarım var oralarda olan varsa baksın sorsun biraz[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
Bide ben varım ama sanırım bütün bi sene grass'lıcam (Fen Liselice de; çalışmak=ineklemek) ama Dynun rehber olcaksa geliyom. Bu arada Dynun 'un nie sınava gelmediğini öğrenebilirmiyim?[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
Mesaj tarihi:
bana ev bulun ordan kiralık ev arıyom hala bulduğum evde sorun çıktı :)[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
ben kayıda gittiimde bi apartta oda tuttum, 300 milyon kahvaltı var içinde, tek kişilik odamda banyom var falan, okula da yakın yürüyerek gidilio yani, bakalım nasıl olcak...[signature][hline]Spirit
It is the hero's strength, and the
mother's resilience, and the
poor man's armour
Mesaj tarihi:
tamirci bi bakıncam senin için olmassa bildiğim yurtlar var. bak drizzt' de yurt bulmuş. zaten üni çevresinde yurt çok. Ama iyi ev bulmak lazım. Du bakalım bakınayım bi.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
25 eylül itibarı ile artık eskişehirdeyim ramazan bayramına kadar.eskişehirli patilerle görüşelim kaynaşalım
ama 1-2 gün mazur görün evi düzenliycem azcık[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
yok canım ne uyuycak :) nerde ev ? var mı sorun falan bende lise 2 okuyorum esk. anadoluda bişey lazım olursa soraiblirsin yane[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki:
izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites.
Mirage Icq'da demiş ki:
Predator (10:17 PM) :
terminale gittim çok iyi bir film ya
Mirage (10:17 PM) :
terminalör?
  • Yeni Oluştur...