Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lola rennt


Zed

Öne çıkan mesajlar

aradım taradım ama kimse konu açmamış daha önce bu film hakkında.

daha dün izledim, pek eğlendim. das experiment'ten sonra izlediğim ikinci alman filmiydi. reklam gibi başladı, klip gibi devam etti, film gibi bitti. izlemeyenler mutlaka izlesin derim.[signature][hline]Bu forumlarda aklıma gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartışabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Run lola run sa bende geçenlerde digitürk de seyretmiştim gerçekten güzel bir film , sanırım ondada kelebek etkisi var neden derseniz lola yolda kadına çarpınca geleceği fotoğraf kareleri olarak gösterirken kadın bebek fln kaçırıyor polisler yakalıyor, sonra tekrar yeniden başliyor busefer lola yine çarpiyor ama daha değişik çarpiyo gibiydi bu sefer kadın loto kazanıyo , fotoğraf karelerin de öyle gösteriyor
benim hoşuma giden yanı buydu , yani çok ufak şeyler bile değiştiriyo ((:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için)
BedaXa.Com
IpAdresimNe.Com
Matrix Code System
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
film kurgu bakımından gördüüm en mükemmel filimlerden.. (bi de memento wardı..) bi akıcılık bi hız filmin göz açıp kapayana kadar bitmesine neden oluyo.. soundtrack ancak bu kadar uygun olabilir filme ..en sewdiim soundtrack .. franka potente nin de sonudtrackte bi kaç parçası war.. sevimliliiyle filmi daa bi izlenilebilir kılıo..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

filmi cinema dersinde izlemiştik lisede,
ve bunun üzerine biz de bu tarz bi film çekmiştik.

ya böle olsaydı ya şöle olsaydı falna die. ehehe ilginç çekilmiş bi filmdir izlemesi zevkli baya. :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende avusturyada alm. dersınde ızlemıstım.. az almancama ragmen cok begendım cok guzel fılmdı..

slıdıng doors mu ne gwneth patrow un bı fılmı vardı aynı konsept oda guzeldı[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa...
---------
Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok hoş filmdir yahu. öyle "bu da böyle bir şeydi işte.." diye kenara atılabilecek türden bir film değil. kurgu o kadar hoş ki, bir klip izler gibi filmi izliyorsunuz. zaten fazla uzun bir film değil, rüzgar gibi geçiyor yaşantınızdan.. yani bu filmi 10 kere izleyin, yine sıkılmazsınız. zira sadece müzikleriyle bile eğlendirebilir sizi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...