RogueNoir Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 shadowlands premier 'i gelmiş 365 mb. bu sl nedir nw gibi bi exp pack mi sadece yoksa çok fazla yenilikler değişiklikler mi içeriyor?
Invulon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 oyunu yeniden yaratmislar diyebilirim 2 yeni proffesion daha yuksek lvlcap cikdiginda direk keeper olarak kapanip 1 ay boyunca evden cikmayi dusunmuyorum :)
RogueNoir Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 peki sl'ye geçmek için nw yi almış olmak gerekiyormu? sl nekadar olucak bellimi? bir de nw de olduğu gibi sl nw ve ao oynayanlar aynı serverda bulunabiliceklermi yoksa bu farklı biyerde mi geçicek?
RogueNoir Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Shadowlands is the first expansion pack for the award-winning massively multiplayer online game Anarchy Online. zaten nw'ye exp pack gözüyle bakmıyolarmış :)
Invulon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 valla shadowlands genisleme paketinden cok ap ayri bir olay gibi geliyor bana cunku cok ekleme cok yenilik var en mantıklısı farklı server olamsı olur gibime geliyor ama 2 proffesiion ve limit yukselmesi icin yeni server acmazlar gibi geliyor bana
Blackice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Bildiğim kadarıyla SL ayrı bi zone olucak ama ayrı bi serverda olmıycak... Zaten öyle yapmaları da gerekli yoksa bu kadar insan acc. kapatıp SL ye geçmez.[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one...
Cheater Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 evet evet gate gibi bisi olcak isteyenler ondan SL diyarlarina gecebilicekler bende pek ayrinti bilmiorum ama ayri server die bisi yok[hline]Rookie Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 grid olmayan yere gitmek fixer'ın şanına yakışmaz.
neuromancer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 abi oyun sisteminde bi değişiklik olacak gibi geliyor bana. Sırf professionla, yeni bir haritayla bırakacaklarını sanmıyorum. ee peki bi gariplik var, SL almadan nasıl bu yeniliklere sahip olucazZzZz? ki olmayadabilir sadece bir düşünce benimki, GIGA muhabbetini izlemedim. Patch ile flan halledilir heralde?[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu...
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Gigada nasıl olduğu hakkında pek bilgi vermediler. Daha çok oyunun içeriğini gösterdiler. Forumlarda okuduğum Devchatden gelen bilgilere göre sanırım bir Portal var oradan geçiliyor SL e ve bu portaldan geçmek içinde expansion gerekiyor ayrıca yeni professionlar bugün oynadığımız Rubi-Ka ya geçemiyor fekat diğer professionlar geçebiliyor. Ama diğer taraftaki tüm avantaj veya değişiklikler normal oyunda çalışmıyor biraz ters bi durum ama böyle biliyorum. Bu arada Amazon da çıkış tarihi için ön sipariş var ve tam tarih olarak şöyle diyor "This item will be released on July 13, 2003. You may order it now and we will ship it to you when it arrives."[hline]--------------------------------------------- RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör
Öne çıkan mesajlar