_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Zaten hepimiz taksim'e tırt ve yaşanmaz diyoruz genelde. Fatih'de Çapa'da yaşayacağına Beşiktaş'da yaşa diyoruz. Caddebostan'da yaşasın en temizi aslında ama işte uzak ne yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 1+1 50m2 abbasağa mahallesinde (beşiktaş) adam tüm binayı zemininden çatısına baştan yapmış tekrar 850'ye anlaşılacak gibi tutayım mı napayım? biraz ufak geldi bana ama içi gıcır gıcır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 abbasaga icin pahali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 eed pahalı 1+1 850, abbasağada 900'e iyi kötü kot olmayan 3+1 e çıkmıştı arkadaşlarım LUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 kot mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Aluriel said: misafirin eksik olmaz oradan eve çıkarsan Haklı, eğer sende de potansiyel varsa hemen her gece eve manita atarsın. Tabi manitasını kapıp senin eve gelen de çok olur, malum barlar-cafeler Taksim'de. Eğer okuyorsan ailenin orada yaşamanı istememesi doğal. Çalışıyorsan da işine gücüne konsantre olmakta zorluk çekebilirsin. Bir de diğer arkadaşların dediği gibi iti-kopuğu-travestisi-fahişesi çok olur o bölgenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Fin said: kot mu ? kot ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 said: 1+1 50m2 abbasağa mahallesinde (beşiktaş) adam tüm binayı zemininden çatısına baştan yapmış tekrar 850'ye anlaşılacak gibi bunu sordum kot mu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 kotu kaç diye soruyo heralde ya da zemin mi demek istemişte olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 haha o bi de kotsa tam kazıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 kot değil aynı evden 1 ve 2.katta var biz birlikte gezdik bir müşteriyle o sanırım 2.kata yerleşcek ben daha kararsız gezdiğimden muhabbete girişemedim ertesi gün (bugün) ev kanıma girdi daha bir şöyle düşününce http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-besiktas-merkez-de-1-1-sifir-daire-ilk-oturan-siz-olun-luks-yapi-58413389/detay/? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Daha başka bir ev buldum yarın imzalıyorum kontratı kısmetse tüm yardımcı olan öğüt veren abilerime ablalarıma teşekkürler eder beşiktaş'a falan yolları düşerse bir çay kahve ısmarlamayı borç bilirim :> abbasağa'da toprak holding'in arka paralelinde ev hep hayal ettiğim eve yakın spor salonu, fırın ve esnaf/ev lokantası kombosu tutuyor; abbasaga parkına da çok yakın kelebekler uçuyo kalbimde valla asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 tebrikler, doğru yol =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar