Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

taksim'de ev

yav

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zaten hepimiz taksim'e tırt ve yaşanmaz diyoruz genelde. Fatih'de Çapa'da yaşayacağına Beşiktaş'da yaşa diyoruz. Caddebostan'da yaşasın en temizi aslında ama işte uzak ne yapalım
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
1+1 50m2 abbasağa mahallesinde (beşiktaş)
adam tüm binayı zemininden çatısına baştan yapmış tekrar
850'ye anlaşılacak gibi

tutayım mı napayım?

biraz ufak geldi bana ama
içi gıcır gıcır
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

misafirin eksik olmaz oradan eve çıkarsan

Haklı, eğer sende de potansiyel varsa hemen her gece eve manita atarsın. Tabi manitasını kapıp senin eve gelen de çok olur, malum barlar-cafeler Taksim'de. Eğer okuyorsan ailenin orada yaşamanı istememesi doğal. Çalışıyorsan da işine gücüne konsantre olmakta zorluk çekebilirsin. Bir de diğer arkadaşların dediği gibi iti-kopuğu-travestisi-fahişesi çok olur o bölgenin.
Mesaj tarihi:
said:
1+1 50m2 abbasağa mahallesinde (beşiktaş)
adam tüm binayı zemininden çatısına baştan yapmış tekrar
850'ye anlaşılacak gibi

bunu sordum kot mu diye
Mesaj tarihi:
kot değil
aynı evden 1 ve 2.katta var
biz birlikte gezdik bir müşteriyle o sanırım 2.kata yerleşcek ben daha kararsız gezdiğimden muhabbete girişemedim
ertesi gün (bugün) ev kanıma girdi daha bir şöyle düşününce
http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-besiktas-merkez-de-1-1-sifir-daire-ilk-oturan-siz-olun-luks-yapi-58413389/detay/?
Mesaj tarihi:
Daha başka bir ev buldum
yarın imzalıyorum kontratı kısmetse
tüm yardımcı olan öğüt veren abilerime ablalarıma teşekkürler eder beşiktaş'a falan yolları düşerse bir çay kahve ısmarlamayı borç bilirim :>
abbasağa'da toprak holding'in arka paralelinde ev

hep hayal ettiğim eve yakın spor salonu, fırın ve esnaf/ev lokantası kombosu tutuyor;
abbasaga parkına da çok yakın
kelebekler uçuyo kalbimde valla asdasd
  • Yeni Oluştur...