Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 3-4 eylülde oynanacak şampiyonluk ödülü yaklaşık 9200$ Tyloo.TH000 (Terran - WC3 pro) Tyloo.Infi (Terran - WC3 pro) EH.GIGABYTE.Fly (Random - WC3 pro) WE.GIGABYTE.Sky (Terran - WC3 pro) GTV.Miss (Protoss - female WC3 pro and caster) oGsMC (Protoss) oGsNaDa (Terran) maRie (Terran - female SCBW pro) ToSsGirL (Zerg - female SCBW pro) Moon (Zerg) Lyn (Terran) şeklinde yazılmış baya w3çü koymuşlar özellikle çin tayfasını hiçbir turnuvada göremiyorduk ve baya meraktaydım çünkü infi aylardır global olarak ladder 1.si bi oyununu izlyememiştim moon/lyn yanına yazmamşlar ama onlarda w3ten gelme prolarımız, aptal pumaya yenilen mc bu kadar w3çü arasından şampiyon olursa çooook üzülürüm . th000 şuan ki durumunu bilmiyorum ama w3te extraordinary oynayan biriydi human taktiklerinin güncel 10 tanesinin 8i onun falandır heralde. sc2ye çok şey katıcağından eminim ! bayadır bwci w3çü atışması olmuyordu ufaktan ateşliyim dedim de diğer ırkların bwcileri yok malesef düzgün fanboylara çatamıcam ah bi idra olaydı :( edit : kaynak > http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=258304 + th000 protoss , marie zerg diyen sitelerde varmış etrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 wc3 de thoo hiç duymadım moon zate iyi werra lar vardı eskiden wc3de ama ne olodu bilmiyorum onlara Showtime gibi elf oynayan adam görmedim hep fantastik şeyler yapardı keşke sc2 de oynasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 w3 arenasını ben de hiç takip etmiyorum bu aralarda sc2 patlak vermeden önceki son aylarda th000 katıldığı 10 turnuvanın 8ini falan alıyordu domine etmeye başlamıştı gosugamersta açık ara öndeydi hatta ki baktım şimdi hala 1. gidiyor güncellikte http://gosugamers.net/warcraft/rankings hatta tam dediğim gibi 2010a kadar öyle çok başarısı yok ama 2010da ezmiş http://gosugamers.net/warcraft/rankings/2119 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uliking Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Bütün WC3'ler Terran neredeyse hazır olun gene 1-2 saatlik TvT maçlarını izlemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 bw vs wc oyuncularını karşılaştırmaya gerek yok. koreli=sc>hepsi o değil de gurbby ne oldu senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 grubby avaraj oyuncu olarak geziyor wc deki yeteneği buna yetemedi bu arada madfrog ne oldu oda kayboldu sanırım bir ara gözüküyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 madfrog ilk koreye taşınan oyuncu olmalı eu dan , deliler gibi kasmış ama adamın hayatı baya bozulmuş en son herşeyi bıraktı ciddi bi sosyal hayata geçti en son bir hapishanede gardiyan olarak çalışıyordu ^^ www.followgrubby.com huun bey çok merak ediyorsanız takip edin :P team boxer yok , team grubby var !!!11111111 one man team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar