Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2. Karakterlere SG Alternatifi


Keyzar

Öne çıkan mesajlar

Bugün oyuna girince okuduğum kadarıyla PATİ'nin limiti dolmuş. Hemen hemen hepimizin birden çok karakteri var PATİ'de ve bu yeni girecek arkadaşların önünü kesiyor. Farklı bir isim altında ana karakterler harici,ayrı bir SG kurmayı öneriyorum. Farklı bir alternatif daha var ama bunun pek tercih edileceğini sanmıyorum. Level sınırına göre iki SG olabilir, böylece herkesin kendi seviyesine göre kişileri bulması ve team oluşturması kolaylaşır. Farklı öneri ve çözümlerinizde varsa bekliyorum. Bu arada Devvo'yada bi msjim var Toxygen, Mioaw, Medieval Babe bunları SG'den çıkarabilirsin yer açmak için...[signature][hline]Keyzar-Scrapper/ Kagari-Blaster/ Toxygen-Defender/ Imperiar-Blaster
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten bu konuyu kurmaylar olarak aramızda konuşmuştuk. Oyuna girdiğinizde gördüğünüz mesajda da belirttiğim gibi, Supergrubumuz doldu, ve 2. charlar hariç diğer charları SGden çıkarttık. 2. charlar için de bir alt SG kurulabilir ancak 2 SG arasında komunikasyon problemi olabilir. Eğer herkes ok derse neden olmasın, böylece P.A.T.I.'nin gerçek sayısını da öğrenmiş oluruz.

Üye arkadaşlar bu konudaki görüşünüzü lütfen belirtin.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben zaten sadece 2 heromu kaydettirmistim. Digerleri SG'da deil. 2. SG zaten benim de onayladığım bir oluşumdur. Ancaklütfen bu seferkinin arması güzel olsun. bunlardan birini seçeceğiz mecburen çok da alternatif yok ama sıra dışı ve çekici bir logomuz olsun.

Level ayrımına gelince, şimdi teen levelda olanlar da gün gelecek büyüyecek. onları o zaman 2. SG'den atmak uygun olmaz. bence 1st generation 2nd generation gibi sınıflandıralım ve yaratılma tarihlerine göre dizilsinler. mesela şu anda 30 civarı ve 14 civarı 2 grup level'da çok hero var. Onlar bir arada toplanabilir.

çok da önemli değil aslında. mutlaka buluruz birbirimizi. benle ayni SG'da olanları friend listime eklemem, digerlerini friend yaparım gene haberleşirim.

Her türlü çözüme (çift SG) tam destek.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup.
Usta Science Dark Melee/Regen
Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Keyzar, 25 Eylül 2004 17:47 tarihinde demiş ki:
1-20
20-50 daha uygun gibi sonuçta içimzde 30 üstü çok az kişi var.


Böle olsun bencede...
Çok güzel olur...
Benim Darla Totem level 12 o alt gruba..
Cray Totem de level 23 oda Pati ye...

Bence çok mantıklı bölece gruplaşmak daha kolay olur...
Bıdı bıdı bıdı...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman ismi ve armayı belirleyelim bu akşam 2. SGyi 1-20 şeklinde kuralım.

Ama bana soracak olursanız, ben 2. charlar için bi SG açalım derim, yoksa 1-20 arası arkadaşlar üst seviye arkadaşlara soracakları sorulara yanıt alamayabilirler.


[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose


[Bu mesaj DA2019 tarafından 26 Eylül 2004 15:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi iyiki izmirde oturuyorsun :)

isim önerileri
Palandöken, Hasankale, Oltu, Tulum Peyniri :D

Bence yukarda dediğin gibi friend liste eklemek usulüyle yapabiliriz bunu. Ayrıca hepimizin her iki Sg de de elemanı olacak gerektiğinde birinden birine girer bakarız kim var diye[signature][hline]COH :
Razean
Haner
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aklıma geldi hazır popülerken Troy falanda olablir isim.

ayrıca ben bu sg ninde kurucusunun devvo olmasına karşıyım. yeter ya adam üstümüzde baskı kuruyor. sg değil tiranlığa dönüştü bu. burdan yetkililere sesleniyorum. alın bu adamı başımızdan :P[signature][hline]COH :
Razean
Haner
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sostizm, 26 Eylül 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
isim önerileri:
1- EFES
2- Ephesus
3- Anatolian
4- Egean

Logo önerileri:
1- 2. sırada 6. logo
2- 3. sıradaki EL
3- en alt sırada 5. logo



said:
KapIKulu, 26 Eylül 2004 18:32 tarihinde demiş ki:
abi iyiki izmirde oturuyorsun :)

isim önerileri
Palandöken, Hasankale, Oltu, Tulum Peyniri :D



+1 Bence de Cadde, Etiler, Bebek (Baby!?!) olsun.

İsim konusunda kesinlikle P.A.T.I.'yle alakalı bir şey olsun derim.

Logo ise en alt sırada sağdan ikinci logo olur. Yalnız öncelikle şuna tam bir karar verelim, 2. charlar için SG mi, 1-20 arası SG mi.

1-20 arasının problemi şu, herkes level 50 (ya da en azından l20 üzeri diyelim, Sirplaya hayatta l50 olamaz {Ver gazı :D} o zaman ne olacak?

said:
KapIKulu, 26 Eylül 2004 18:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca ben bu sg ninde kurucusunun devvo olmasına karşıyım. yeter ya adam üstümüzde baskı kuruyor. sg değil tiranlığa dönüştü bu. burdan yetkililere sesleniyorum. alın bu adamı başımızdan :-P


2. SGyi kuralım, ben sana bunun hesabını o zaman sorarım merak etme. :D

Bir de isim konusunda biraz daha RPye kaçarsak iyi olur derim, Troy-Anatolian tarzı isimleri seçersek kıyafetlerimizi biraz daha medieval seçmemiz gerekebilir. Ayrıca Anatolian isminin Türk olduğumuzu belli edeceğini sanmıyorum, zira elin Dallasında Ohiosunda oturan Redneck nerden bilicek Anatolianın neresi olduğunu...[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni gelen arkadaşlar azimle lvl atlıyorlar gördüğüm kadarıyla. Bir kaç haftaya kalmaz bir çoğu lvl 20 üstü rahat rahat olur. Bu yüzden 2. charlar için SG daha mantıklı gibi şu an için.

PATİ'nin sadece baş harfini değiştirirsek ve patinin anlamına uygunda bir kelime bulabilirsek en güzeli olur bence.[signature][hline]Keyzar-Scrapper/ Kagari-Blaster/ Toxygen-Defender/ Imperiar-Blaster
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...