neter Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 gençler selam, şimdi lazım oldu böle bişi arıyorum nette bir iki saattir sorayım en sonunda dedim. efenim, konudan da belli olduğu üzere bana asp için phpmysql benzeri bir web üzerinde sql uygulması lazım ... bunun için google bana easyxquery dio başka bişi demiyo .. sizlerden bir link bekliyorum free olan bir program yada programcığa .) ama olmadı alacaz artık easyxquery olayını, nasılsa şirket ama yine de bu tip bir yazılıma para ödemek saçma gelio bana ... öptüm .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Simdi dostum eger php ile ilgili bir sey istiyorsan eger, www.download.com'a gir Phptriad diye arattir ve cek. Kolay kurulum apache,php,mysql vs.. hepsi kuruluyor.[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 adamın istediği phpmyadmin değil. hele kendi bilgisayarı hiç değil. adam server üzerine kurmak için asp tabanlı çalışan phpmyadmin tipinde bir free yazılım arıyor. neter bakıyorum ama şimdiye kadar pek görmedim free bişey. ortalıkta yok sanırım. sourceforge.net'i karıştırıyorum. sende bir gözat istersen. bazen atlayabiliyorum ama varsa o tip bir yerde vardır.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 "niye arayüz kullanasın ki?" diyesim geliyor. muhtemelen kendin kullanmayacaksın, o zaman da windows üzerine apache kur derim. ya da çok önemliyse bir iki haftada yenisini yazabilirsin.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 nt server'da asp hosting yapılıyor ve de amcalara mssql kullanabilirsiniz denmiş .. e amcalar da haliyle bir tool falan istiyorlar, aradım aradım böle bir tool bulamadım ... kendime istemiyorum, kendim sql'e kafadan komut verebiliyorum allahıma bin şükür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 mssql kullanıyorsan onun icinden çıkan "query analyzer" var, o varken zaten baska bişi kullanılmaz. illa web üzerinde çalışan bir arabirim gerekimiyorsa query analyzerdan şaşılmaması gerek zaten. dısardaki bir servera baglantı kuraibliyorsun eger serverside ve client side ayarlarını yaparsan.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 query analyzer + 1 sanırım çoğu db yi desteklio providerları ilen bende bilem var sanki çok db şeysi yazıorumda :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: sirplaya-, 22 Eylül 2004 16:15 tarihinde demiş ki: Simdi dostum eger php ile ilgili bir sey istiyorsan eger, www.download.com'a gir Phptriad diye arattir ve cek. Kolay kurulum apache,php,mysql vs.. hepsi kuruluyor. şu mesajada pek bi yarıldım üst mesajından php dehası birinin postu var ayrıca konu php değil adam anlamadan bişiler yazmaya çalışmış :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 yok kedican, müşterilere verecem alın bızıklayın veritabanınızı die ondan yoksa var öle toollarımız biliyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 hmmm şey olabilir, mysql in ODBC driverları var. sanırım sitesindnen indirebilirsin. ve yamulmuyorsam asp den ODBC ye erişim vardı. bir connection string yazıyoduk asp den ya da belki yamuıluyorumdur bilmiyorum :) yine yamuluyor olabilirm ama bu mysql e bağlanan asp uyumlu(ne demekse) COM/activex tarzı bişi kullanılabilir. e-mail atan component benzeri bişidir sanırım.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar