Korax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Duruyo 6 aydir malak gibi kösede. Oynamiyorum bile zate vakit makit yok, satam gitsin. Key fiyatlarina baktim biraz, 50-60 dolar falan sanirsam. Ben 50 liraya birakiom gencler. Aha resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Nick degistirme hedesi duruyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 SC icinde oluyomu bilmiyorum, okadar uzun zaman oldu hani girmeyeli :) Ama site uzerinden isim soyisim disinda herseyi degistirebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Ha o zaman duruyordur. Blizz bi tane degistirme hakki vermisti de. Acc Management'ta goruluyordur hatta. Bir arkadasim var ona sorayim, ilgilenirse pm atarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 tamamdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar