Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Duyan, dinleyen var mi? Cok guzel muzikleri var. http://www.youtube.com/watch?v=Sk9XYQMRiLY&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=7H0QIbIu7vU&NR=1 http://www.youtube.com/watch?v=KdD1E8ieBiM&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 kaçırmışsın zamanında baya salladı buraları bu grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 sereglin sevdiyse guzel degilmis demek ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ay canıms ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 dumbstep mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=N12WjWhysb8&feature=related anlamayanlar anlamayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 guzelim alan parsons sarkisini batirmislar, anlamayiz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Sereglin said: kaçırmışsın zamanında baya salladı buraları bu grup. valla gormedim hic patide, bayadir dinliyorum tam bole kafa guzel muzigi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 senko said: anlamayiz tabi. muzik her kişiye farklı şeyler hissettirdiği için, anlamaman gayet normal ve bir o kadar da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Sereglin said: kaçırmışsın zamanında baya salladı buraları bu grup. klasik sereglin postu "ben çoktan biliyordum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ben denemedim ki sadece, bir çok kişi "oha çok iyi grup" diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Duymayan duysun abi ozaman, hani lafim sana degil de su undergrounddu, mainstream oldu artik dinlemem olaylari bir tuhaf bence ya sonucta adamlar guzel muzik yapiyorsa sorun yok undergroundmis mainstreammis sdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 bi de grup degil tek kisi yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 vici vici vici en sevmediğimden direk kapadım ayrıca senkom yeterli cevabı vermiş ya senko said: guzelim alan parsons sarkisini batirmislar, anlamayiz tabi. edit: Mortis said: Sereglin said: kaçırmışsın zamanında baya salladı buraları bu grup. klasik sereglin postu "ben çoktan biliyordum" youtube sezgine kapatılsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Helcaraxe said: bi de grup degil tek kisi yau solo artist evet. Lyvanna_Dolores said: vici vici vici en sevmediğimden direk kapadım vici vici sevenler de var bu dünyada evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 vici vici ruhun gidasidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar