Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 yıllık sevgiliden ayrılmak..

Brook

Öne çıkan mesajlar

daha sonraki mesajları özetleyeyim mantık doğru olsa bile 18 yaşına gelmiş bir insanın karşısındakine saygı duyması duygularına önem vermesi gerekirki ona gençliğimi senle harcayamam demek büyük bir öküzlüktür hele bunu yüzyüze değil bir telefon konuşmasıyla bitirmek dahada[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

bütün thread'ı okudum ve üzüldüm adına brook.
aslında bu thread'a msj yazan arkadaşlar benimde yarama tuz basmışlar kız arkadaşımla çok çok tartışıyoruz ve bizde ayrılık kelimesi lacka oldu hatalıyız.
Onu hala seviyorum ve hala bağlıyım bi yandan bağlanmak istemiyorum ama hislerim beni zorluyor itiyor ve su an beni elinde tutuyor gibi hissediyorum kendimi ama hep bi şeyler düzelicek edasında ve yapıcı yaklaştım olaylara şu andada öyleyim ekim 4 ünde ist de buluşum konusucaz.
Brook benim hiç ama hiç yapamadıgımı yap arama sorma gitsin kendi gibi trip yapan bi insan bulsun kendine.
Ben yapamadım elindeyim sen yap kurtul.
-
Sonum ne olucak diye düşünüyorum bu duygularımı bi tek pati'ye açıyorum.[signature][hline]Kuzu
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu fizban onu anladıkta 18 yaşındaki bir insan anlayışlı ve düşünceli olmaz mı be? Seni seven birisine ben yeni heycanlar arıyorum, gençliğimi senle harcayamam demek ne menem bir öküzlüktür? Ayrılmasına kimsenin bir lafı olamaz onun seçimi sen yanlış anlamışsın bunu yapış tarzı ve karşındaki insanın duygularını bukadar incitmesi çok hatalı olduğu davranışı.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır ben onlardan hiç birini yapmadım bana yapıldı bunlar ama hiç birzaman öyle bir davranışı kendime yediremem ama konu bu değil. Kızın söyleyebileceği daha düzgün ve daha az kırıcı sözler elbette var ben daha uzun bir ilişkiye veya bu yaşta bağlılığa hazır değilim der ama ben tahmin bile etmek istemiyorum aşık olduğum bir insanın yüzüme karşı ''gençliğimi senle harcayamam, yeni heycanlar arıyorum'' gibi sözleri söylemesinin vereceği acıyı. Bir şeyi anlatmanın bin bir yolu vardır en kötü şeyi bile birinin kalbini kırmyacak duygularını incitmeyecek şekilde anlatabilirsin. Açıkçası ben bu kıza saygı duymadım ayrılması nedeniyle değil bunu nasıl yaptığından dolayı.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Çok kötü ikilemdeyim, duygularım başka tarafı düşüncelerim başka tarafı gösteriyo..:([signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Xear developer Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

Bak Brook onun yaptığı bir hata ama genede aranızı düzeltmenin bir yolu varsa bence dene sonuçta affetmek yanlış birşey değildir ama bence kız arkadaşına yaptığı bu hatayıda söyle, görmesi lazımki insanların duygularının olduğu yerde bir daha durup bir kez daha düşünsün.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 24 Eylül 2004 00:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tekrar beraber olma gibi bi durum yok ama içim acıyo sanki..:([signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Xear developer Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

Tahminen ona nefret duymakmı yoksa onu özleyip hala sevmekmi gibi bir çelişki içindesin değilmi? Kendime olduğunca söylüyorum böyle duygular bende gelip gider böyle durumlarda sonuçta ama hiç biri kalıcı değildir yer değiştirip dururlar elinde sonunda ikisinide etkisi azalır. Her neyse umarım düzelirsin.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

boşver brook yukarda bi laf söyledim ama bi kızı unutmanın en kolay yoluda başka bi kızdır.bi süre sonra sana dönmek isterse sende hazırlıklı olursun böylece[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

az önce msn de bi arkadaşıma hayatımdan şu anda birini sildim dedim kızın bana attığı bi msg yüzünden.ama o laftan 2dk geçmeden fikrimi yine değiştirdim.insanın kendi hislerine güvenmesi çok zor...[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Sosyal ağlarda paylaş

Saolun arkadaşlar.
elimden geldiği kadar unutmaya çalışıcam başka çarem yok.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Xear developer Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

bana herzaman diolar ama ben de senin gibi uzunların peşinden koştum uygulamadım ama beceririm dersen sana da sölim dediklerini:
bu yaşlarda uzunla falan uraşılmas sadece cinsel tecrübe yapıjan türk filmimi lan bu yıllarca çık soora al evlen falan diolardı harbi hala herifleri mat edemedim bu konuda.[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Kızları anlamakta iş, hiç bir erkek hiçbir kızı anlayamıyacagı için brook'a hiçbir şekilde yardım edemeyiz bence sen ne yapmak istiyorsan onu yap brook..

Unut yenisini bul fln diyosunuz da kolay mı o kadar? Gerçekten deger verdigin biriyle bazı seyleri paylastıktan sonra unutmak yada ayrılmak fln öldürüyo adamı..[signature][hline]www.kalforum.com

Martıların Buluşma Noktası
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tamirci, 24 Eylül 2004 00:15 tarihinde demiş ki:

Seviyosan birini özgür bırak eğer dönmüyosa senindir dönüyorsa bi bit yeniği ara demişler :D:D[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...!
Sosyal ağlarda paylaş

abi tüm pati erkekleri olarak şu ilkeyi benimseyelim.....''Ne Bir Kızın Anlayabileceği Kadar Basit Olabildik ; Ne de Sevgimize Layık Bir Kız Bulabildik...''..By Insight [13].....[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...!

[Bu mesaj insight_13 tarafından 24 Eylül 2004 11:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kızları kızlar bile anlayamıyo boşverin siz anlayamaya çalışmayın[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Sosyal ağlarda paylaş

Ahanda aslan kuzenime bak benim ayrıldınız demek. Ben böyle giderse evlenirsiniz sanıyordum. Ama yok iyi olmuş ayrılmanız o kadar çok görüşüp iki yıl boyunca çıkmayı başarmışınız yeter. Yeni yeni şeyler iyi olur ikinizede. Ya bu arada senin okul ne zaman açılıyo seni antalya'ya götüreyim operasyon yapalım açılırız.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...