zgrw Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: Brook, 21 Eylül 2004 03:09 tarihinde demiş ki: Zamanla alışıcam tabi,unutamam ama onsuzluğa alışıcam.. unutursun . herkes unutur (yani hislerini) . o ise aklında kötü bir anı olarak kalır . sonsuza kadar ...[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Haklısın,unutmaya ve onsuzluğa alışmaya şimdiden başlayım,gidiym biraz uyuyum belki sabah kalktığımda onu farklı biri olarak düşünücem. Tekrar bana yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim.. İyi geceler..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 çok koyar 2 yıl neler yaşamışsındır[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 prawler naptın ya...berbat ettin bi çuval inciri.. iki saattir sakinleştirmeye çalışıoruz Brook u... :)[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ya kusura bakmayın hepsini okuyamadım yazıların, Sonuçta ben gerçeği söyledim her şekilde çok pis koyar ona 2 yıl beraber neler yaşıyorsun bi insanla, birsürü şeyi paylaşıyorsun, sonra o seni telefonla terkediyor. Aklım almıyor hiçbi şekilde. Bi konuş, bi paylaş derdi neymiş...[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 boşver derdini öğrenmeyi falan. çota diye kesip bitireceksin, irdelersen, anlam çıkartmaya falan çalışırsan çok süründürüyor.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 şaşkınım doğrusu...erkeklerin bu kadar ilgilenmelerine... sadece biz bayanlar ilgileniriz sanıordum ayrılıklara uzulmekle... erkekler de duyarlıymış...[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 daha erkeklerle ilgili bimediğin neler var :-p p.s.:bu arada deliriyorum galiba newbie balonu 3d mi yoksa bana burdan ölemi gelio :) sanki ekranda fırlicakış gibi bözüküo :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 21 Eylül 2004 03:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 yaaaaa dalga geçmeyin yaaaa ne zaman kurtulcam ben bu balondan... patlatsın artık biri şunu[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 uf o kadar kisa surede nsi 73 msg attin ya :P ben 3 yildir burdayim daha 1k msg olmadi :)[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 yok dalga geçmiorum :) .2 güne patlıoda bana harbi 3d gibi gözüküo :) . Ben bi gidip diğer balonları inceleyeyim :-p[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: wildpervert, 21 Eylül 2004 01:41 tarihinde demiş ki: çok fazla abartıya baglamak istemiyorum.. insan sonuçta 16 yaşında kız veya erkek arkadaşı olur.. bunun evliliğe kadar sürdürülmesi bilmiyorum bana ters geliyo.. yani bu yaşlarda insanların daha çok şey görüp yaşaması gerekiyo. bu yaşlardan ileri seviyey gelen ilişkiler bana sağlıklı gelmiyo. bence normal bi süreç bu ayrılmanıza çok üzüldüm.. ama olması gereken bu bence.. Wildpervert döktürmüş. Kesinlikle doğru tesbit.. Bence hayırlı olmuş en azında bir ilişkiyi bu kadar baside indirgeyebilen biri olduğunu göstermiş. Bu lafları şimdi değilde 2-3 sene sonra söyleseydi napacaktın onu düşün bide. Gerçek yüzü çıkmış ortaya 2 sene sonra da olsa...[signature][hline]"Suicide is just healthy self-criticism." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Seni terk edenin arkasından üzülmek kadar saçma birşey olamaz çünkü terk eden insan herşeyi düşünmüş biçmiş ve kendi için en iyi olanı yapmıştır.O kendi için en iyi olanı yaparken sen seni terk eden birinin arkasından üzülüyorsun.Değer mi?[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: Brook, 21 Eylül 2004 00:58 tarihinde demiş ki: 15 dakika önce kız arkadaşım aradı ve artık bitmesi gerektiğini düşündüğünü söyledi. Tam aptala döndüm nedenini sorduğumda bana,bütün gençliğini benimle harcamak istemediğini,yeni arkadaşlar bulmak istediğini,yeni heyecanlar aradığını söyledi. Ama beni de çok sevdiğini benden kopamadığını,bu yüzden telefondan açıkladığını söyledi. Söylicek hiçbişey bulamadım, tamam dedim. Şu an aptal gibiyim tam 25 aydır beraber olduğum kız arkadaşımdan ayrıldım :( Hmm yanlış anlama ama bu dusunce tarzında bi insanla birlikte olman zaten yanlış. eninde sonunda daha kötü bi şekjilde üzecek bi yapıya sahip seni. Bence olayı iyi yönünden degerlendir onun sana göre olmadıgını anladıgını varsay ki sana söyledigi laftan sora öyle olmalı. Sonucta gercekten seviyo olsa bu şekil komik bi bahane ile karşına cıkmazdı. bence bu tamamen aptalca bi sebeb ve bu ilişkiyi ciddiye almadıgını bi macera olarak gördügü anlamına gelir. Kırıcı konustuysam özür ama bence işin gercegi bu. bana sorarsan sevinmelisin onu gerçek yuzuyle tanıdıgın için...gençsin daha cok imkanlar cıkar karşına.[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: Brook, 21 Eylül 2004 00:58 tarihinde demiş ki: yeni arkadaşlar bulmak istediğini,yeni heyecanlar aradığını söyledi. Hö ? Bu nası bişi yahu ? Ondan sonrada Türk erkekleri kro, davar, dağdan inme vs vs. Yahu deseki "senle sorunlarımız war, anlaşamıyoruz, şu huyların hoşuma gitmiyor, ağzın kokuyor, çirkinsin," hatta ve hatta ben başka birisini seviyorum" amenna. Ama bu ne demek be, "yeni heyecanlar arıyorum" Bence uçan tekme at.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Buna benzer bır olayı bende yasadım. Zaman gectıkten sonra o ınsan ıcın uzulmemın ve o durumu kafama takmamın ne kadar gereksız,ne kadar salakca oldugunu anladım. Inan hıc deymez bu tıp ınsanlar ıcın canını sıkmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: Brook, 21 Eylül 2004 00:58 tarihinde demiş ki: 15 dakika önce kız arkadaşım aradı ve artık bitmesi gerektiğini düşündüğünü söyledi. Tam aptala döndüm nedenini sorduğumda bana,bütün gençliğini benimle harcamak istemediğini,yeni arkadaşlar bulmak istediğini,yeni heyecanlar aradığını söyledi. Ama beni de çok sevdiğini benden kopamadığını,bu yüzden telefondan açıkladığını söyledi. Söylicek hiçbişey bulamadım, tamam dedim. Şu an aptal gibiyim tam 25 aydır beraber olduğum kız arkadaşımdan ayrıldım :( bende ayrıldım gibi bişi ama şu an nedenini bilmiyorum 2 sene fln oluo benimkide allah kolaylık versin kardeş,kusura bakma ama bu ne biçim kızmış başka heyecanlar aramak ne demek ya..[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Yaw sızde adamı gaza getırmeyın.Yarasına tuz basmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: Patik, 21 Eylül 2004 11:22 tarihinde demiş ki: Yaw sızde adamı gaza getırmeyın.Yarasına tuz basmayın. gaza getirme amaçla söylemiyoruz,nasıl bi insan olduğunu görmesi gerektiği için[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: OutTrader, 21 Eylül 2004 01:33 tarihinde demiş ki: kendime bir adım yakın sana bir adım uzağım artık bu bir adım atılması gereken dikenli tellere atılan bir adım olsada diyorum ben sana guzel bır soz mus[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 kardes allah yardımcın olsun bızde ayrılma arefesındeyız.bakalım hayırlısı...[signature][hline]Film'den alıntıdır : Muhtar Amca Muhtar Amca kirayı getirdim(kira parasını getırmenın sevıncıyle) Muhtar:Yok oğlum anan ödedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 takma kafana Brook... yeni heyecanlar arıorsa gitsin arasın...emin ol geri donecek bigun... çünkü diğerlerinin senin davrandığın gibi davranmadığını gorecek..pişman olacak...[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ne akdar böyle desenizde 25 ay var. brook u anlıyorum.. ama düşün ayrılmak istiyorsa bi nedeni vardır senin daha çok üzülecein için bunu söylemiştir belki..hep kötü tarafından bakmayalım.ama tabiki istiyorsa zorlamak anlamsız.. kendini fazla üzmüceksin fazla kafana takmamaya çalışcaksın her ne kadar zor olsada..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: Silthanas, 21 Eylül 2004 15:17 tarihinde demiş ki: sen yine iyisin, 2 yillik sevgilinden ayrilmi$sin, peki ya 2 yildir sevgilisi olmayanlar ne yapsin? bak ne güsel söylemiş benim 1 tane sevgilim oldu o da 1 hafta sürdü sonuç aldatıldım oynandım gene 2 yıl çok güsel fuygular yaşamışın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 sadece şlk mesajları okudum fakat bence doğru bir şey yapmış. Doğru düşünüyor. Denemek, tatmak tamamen doğru bir şey. Üzücüdür kırıcıdır orasını bilmem yaşamadım böyle bir şey fakat yaptığı doğru. Zaten daha iyisini bulamazsa değerini anlayacaktır.[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar