Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 yuh karpuz mu? Başka bir örnek bulsaydın keşke heh neyse[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 sallamayın.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 seçmek ayrı mesele,biraz da seni bulması lazım.şans ya da. ben şu an bulduuma inanıyorum yani.ben buldum bi de bak :p ondan mutluyum.karpuzumu sewiyorum.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 yani demek istiorum ki... doğru kızı ararken seçmeyi bileceksin... sora 25 ay sora yeni arkadaşlar edinmek istiorum der gider valla... benden solemesi[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: Sly-One, 21 Eylül 2004 02:40 tarihinde demiş ki: biraz da seni bulması lazım.şans ya da. +1 yanlış seçim herzaman yapılabilir gerekli olan yanlış bir seçim olmayacak insanın karşına gelmesi[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 yada elinde tutmayı bileceksin . kıza yeterince ilgi göstermemiş olabilirmisin . ama dediğim gibi yinede bu biras ağır olmuş . insan ayrılığı bile yüzüüne söyler telefona değil . bu kız zaten hiç seni sevmemiş . takma kafana .[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: zgrw, 21 Eylül 2004 02:42 tarihinde demiş ki: yada elinde tutmayı bileceksin . kıza yeterince ilgi göstermemiş olabilirmisin . ama dediğim gibi yinede bu biras ağır olmuş . insan ayrılığı bile yüzüüne söyler telefona değil . bu kız zaten hiç seni sevmemiş . takma kafana . elinde tutmayı bileceksin diye bir olay yok , zaten sana aitse gitmez. ben daha KALANINI görmedim. bi dakka hırsız mı girdi lan noluo sesler gelio[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 2 seneden sonra ilgi gösterme gibi bi eksiklik olamaz. oturmuştur zaten herşey. ama sonuçta normaldir yani,bişeyin eksik geliodur artık fazlasını arayabilir gayet normal. bana olsa aynısı(daha olmadı ama olur) peki der geçerim ben de. takma boşwer.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 öfkelenme canım :) . ama bir insan sizi terkediyorsa sadece ona değil kendinizede bkamak gerekir . yanılıyormuyum :-?[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Şunu anladımki beraber olucağın insanı çok çok iyi seçiceksin,hiç beklemediğin bi anda,herşey mutlu gidiyo dediğin anda,"yeni heyecanlar arıyorum" diye gelebilir yanına. Bu arada bizdende deli tıkırtılar geliyo, valla bu sinirle hırsız falan gelirse elimden çekeceği var..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: Brook, 21 Eylül 2004 02:47 tarihinde demiş ki: Şunu anladımki beraber olucağın insanı çok çok iyi seçiceksin,hiç beklemediğin bi anda,herşey mutlu gidiyo dediğin anda,"yeni heyecanlar arıyorum" diye gelebilir yanına. Bu arada bizdende deli tıkırtılar geliyo, valla bu sinirle hırsız falan gelirse elimden çekeceği var.. aynen , fazla da bağlanmayacaksın. hem onu kendine çekeceksin , hemde acil durumlarda daha az acı çekeceksin. nasıl da güzel ehe[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 eğer birşeyin senin olup olmadığını anlamak istiorsan bırak gitsin!!! donerse senindir... donmezse zaten hiç senin olmamıştır...[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: PinkTelya, 21 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: eğer birşeyin senin olup olmadığını anlamak istiorsan bırak gitsin!!! donerse senindir... donmezse zaten hiç senin olmamıştır... doğrusu SENİN OLAN bir şeyi bırak gitsin. dönerse senindir.dönmezse zaten hiç senin olmamıştır olacak. pek bişey değişmiyor ama düzelteyim dedim[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: PinkTelya, 21 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: eğer birşeyin senin olup olmadığını anlamak istiorsan bırak gitsin!!! donerse senindir... donmezse zaten hiç senin olmamıştır... Güzel bir taktik ama cesaret ister zaten emin değilsen sadakatinden onu bırakmak söylemek kadar kolay olmaz ;)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Bi zamanlar imzamda kullandığım cümle. Gerçekten herşeyi anlatıyo, If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. [signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 çok güzel bir cümle sanırım aklımda tutacağım bunu bir gün gerekir belki...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: Brook, 21 Eylül 2004 02:47 tarihinde demiş ki: Şunu anladımki beraber olucağın insanı çok çok iyi seçiceksin,hiç beklemediğin bi anda,herşey mutlu gidiyo dediğin anda,"yeni heyecanlar arıyorum" diye gelebilir yanına. Bu arada bizdende deli tıkırtılar geliyo, valla bu sinirle hırsız falan gelirse elimden çekeceği var.. tam tersi. hic kasmiyacaksin. ama baglanmayacaksinda. olay bissurusuyle cikip alismak :) ya aslinda bole isin cozumu filan yok. sen oldugun adam ol. uzulursun belki bole sonlarda filan, ama iki sene boyunca mutlu olmussundur sonucta. ki o da yeter de artar bile. yani su anki uzuntun zaman icinde (abi bandajlanacak dicektim uo sux) gececek.[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ilişki bu başlar güzelleşir seni mutlu eder ve sonunda iyi veya kötü bir şekilde biter, duygular mutluluğunu emanet edebileceğin kadar güvenilir şeyler değil. bence çak iki bira yat uyu yarın da bol bol gez dolaş bişiler yap. ayrılık kelimesi geçtikten sonra hiç bişi eskisi olmuyor, alışmaya bak..[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ben buna anı yaşadıncılık diyorum =) elbet ayrılacaksın acı çekeceksin ama takma şu an mutluluğun tadını çıkar gibi aslında yapabilene güzel birşey heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: Brook, 21 Eylül 2004 00:58 tarihinde demiş ki: nedenini sorduğumda bana,bütün gençliğini benimle harcamak istemediğini,yeni arkadaşlar bulmak istediğini,yeni heyecanlar aradığını söyledi.alınmaca olmasın da bunu diyen kız umarım aradığı Rocco yu bulur.. sana laik değilmiş,zor olacak amaunutmaya bak derim.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 olmadi mi? bak yukari bagir NEEEXT diye -Emaleth[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: arcane, 21 Eylül 2004 03:06 tarihinde demiş ki: alınmaca olmasın da bunu diyen kız umarım aradığı Rocco yu bulur.. lol hehe iyiydi :)[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! [Bu mesaj Jadelith tarafından 21 Eylül 2004 03:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 modern yasayan rocco yu mu? *!Saf saf etrafia siritir* ama guzel bedduaymis ROCCOYU BULASIN![signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Zamanla alışıcam tabi,unutamam ama onsuzluğa alışıcam..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 of mesaji degistir yerine alinti yap demek sux [Bu mesaj Jadelith tarafından 21 Eylül 2004 03:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar