Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 sonuçta tv programı, direk vizyona atladım. şöle bi iki sayfa baktım bulamadım ben açayım başlığını. hülya avşarın geçen dayaklık bi konuşması vardı sansürle ilgili http://www.youtube.com/watch?v=W_feszlOKAU bazı kısa filmler cidden güzel, bazıalrı ise kısa film bile değil. grease müzikali parodisini kısa film diye yutturacaklardı utanmasalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 İsim çok sakat çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ahahah her tarafa çekilebilir ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 şunu izlemek vicuda 4 gram şeker almak için keçiboynuzu ağacı yemeye benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 keçiboynuzu yemek zevkli ama bu bayaa kötü bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 1:50ye kadar seyrettim, baydi. benim arkadaslarimla olan muhabbetlerim daha yaratici oluyor bunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 15 saniye tahammül edebildim kızın 4. sınıf sesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar