cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 eyvallah küheylan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 MelvinUdall said: http://img709.imageshack.us/img709/1989/nazarboncugu.jpg kazasız, belasız bir tatil olur inşallah. güle güle kullanın arabayı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 sağol myshkinciğim. en büyük kazam daha annem-babam, kayınpeder-kaynana ve kızım-eşim ve ben'li bir tatil yapmaktı şu ana kadar :) Allah onlara uzun ömür versin de bir daha böyle bir tatil planlamayacağım. Size de önermem, anne-baba, kayınpeder-kaynana eli öpülesi insanlar ama 40 yaşa merdiven dayadığında birlikte tatil olmuyormuş, deneyerek gördüm :))) Sağol myshkin kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Abi ben kendi annem babamla bile tatil yapmam şu yaşımda,kaldı ki sen eşini yanına alıyosun bi de üstüne kaynana-kayınpeder...Kendi anası babası olsa gerilir sıkılır insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar