Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtta kalmış olanlar

0ne

Öne çıkan mesajlar

1 sorum var,Kardeşim Eskişehir Osmangazi Üni, Türk Dili edebiyatına yerleşti. İlk yıl yurtta kalıcak, kyk.com.tr den başvuru yaptık

Ama bunun dışında 7 Eylül kayıt tarihi ve kyk beizimle iletişime geçicek mi yoksa üniversite ile yurt arasında yapılıcak bişey mi var, ne yapılması gerekir aranızda mutlaka vardır birileri bu yollardan geçmiş.

Yardımlarınızı bekliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
SPectre88 said:

Dumlupınar çıkar büyük ihtimalle çıkmazsa yedekten kalır, en kötü Eskişehir'de elini sallasan özel yurda, aparta çarpıyor ama tavsiye etmem kalsın devlet yurdunda sonra çıkar zaten eve.

Dumlupınar çıktı, ama bursla krediyle ilgili bişey yazmıyo, kyk geri ödemeli bursu çıkarsa ödenecek harç farklı çıkmazsa farklı olucak, iş bankasına gidip ögrenci no verdiğimiz zaman onlar görüyo mu ne kadar ödenmesi gerektiğini, yoksa biyerlerden ögrenemem mi gerek bu burs cıktı mı cıkmadı mı diye?
Sosyal ağlarda paylaş

geri ödemeli burs çıkmış, bankayı aradım dedim ögrenci no bu, ne kadar yatırmam lazım ögrenebilirmiyim, tabi dediler 43 TL diye verdiler bilgiyi, oh mis. Yarına artık yatırırım paraları, ertesi gün kayıt, bide saat aralığı var ya, 8.30 - 12.00
Sosyal ağlarda paylaş

Bende yüksek lisans yapıcam şimdi arkadaş fakat okulu bir sene uzatmıştım yani kredim 1 sene önce kesilmişti.2012 de ödemelerim başlıcak fakat ben o tarihte hala yüksek yapıyo olacam,yani şimdi 1-2 ay içinde yüksek lisans öğrenci belgemle kyk ya başvursam bu 2012 ödeme tarihini 1 sene falan ertelettirebiliyor muyum?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...