Spartan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 başlıkta da belirttiğim gibi; tarz olarak rock, metal, alternatif, hardcore olabilir. Tercihen beste veya düzenleme yapacak ve sadece konser düşünen (bar için vakit ayıramayacağım bu sene) şu an çalışmakta olan veya kurulma aşamasında olan bir grup arıyorum. Söylediğim tarzlara hakimim; lütfen ciddi olan arkadaşlar mesaj atsın. not: istanbul içi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bu arada davul çalıyorum.belirtmeyi unutmuşum. [Bu mesaj Spartan tarafından 27 Eylül 2004 00:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bass çalabilsen kral olurdu be spartancım... :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: Mortis, 27 Eylül 2004 00:14 tarihinde demiş ki: bass çalabilsen kral olurdu be spartancım... :) o kadar zor degil be abi siz başlayın ben yetişirim size alayım bi bass:P sdfsdf[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 olm sana yüz tane özel mesaj attım. icq ya nie girmiosun? girmiosan msnini versene ....[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar