Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Evde bass gitar çalarken kullanmak için headphone almayı planlıyoruz arkadaşla. Ses kartı var onda, baya iyi bir şeydi modelini falan da öğrenip yazarım. Sonuçta bilgisayar ve ekran kullanmayı planlıyoruz yani. Sizce amfi yerine böyle bir şey yapmak mantıklı mıdır? Hem ses sorunu çözülmüş olacak hem de 150lira gibi bir paraya alacağımız amfi çok tatmin etmeyecek zaten muhtemelen. Ayrıca bir arkadaş ingiltereden gelecek, türkiyede ingiliz sitelerden kulaklık alanlarfalan vardı sanırım, oradan alışveriş yapabileceğimiz bir site önerebilecek var mı? Ve son olarak da marka-model önerebilir misiniz?. Yardım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 mydukkan.com'a bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Akg, Sennheiser, Beyer-Dynamic markalarının monitör kulaklık modellerine bakabilirsin. Mümkün olduğunca geniş ses aralığına sahip olanları tercih etmekte fayda var. Endüstri standardı olmuş popüler iki örnek : Beyer-Dynamic dt-770 AKG k240 ve k240s Bilgisayar üzerinden ilk etapta çalışma için ve kayıt için faydalanmak mantıklı tabi ki. Ama ilerleyen zamanlarda amfinin yaratacağı fiziksel hissiyattan yoksun bir çalımın zevksiz geleceğini hissedebilirsiniz. Ama uzun süre idare edebilir belli bir seviyeye gelinene kadar. Bu bas gitar için de elektrik gitar için de geçerli. Bu arada bu tarz monitör tipi kulaklıklar biraz kulağı yoruyor. Uzun süreli kullanım için pek uygun bulmuyorum ben kendi adıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar