Pingu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 kapının onunde yavru kedi buldum anneside yok öldü heralde başka bi kedide kabul etmedi evde kaldı gözleri açılalı 2 gun oldu şırıngayla zorla süt içiyo napıcam ben hiç bi bilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 sütü sulandır bir haftalık falan olunca parmağında damlat onu zaten anne memesi emiyormuş gibi emer, tabi yeterince büyüyünce kaptan içirebilirsin. Dediğim gibi sütü sulandırmayı unutma. Ha birde gece uyurken yanınıza gelme çalışabilir hayvanı ezersiniz onada dikkat edin. Hatta mümkünse gece vakti boş bir odaya kilitleyin.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 leğene bez serip oraya koydum tırmalayıp çıkmaya çalışıyor ama çıkamıyo tabi yorulunca yatıp uyuyo :D keşke emse parmağımı emmio zorla şırıngayla içiriyorum. kaç haftalık olunca kendisi kapğtan yemeye başlar [Bu mesaj Aradhell tarafından 26 Eylül 2004 12:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 süte su karıştırmayı sakın unutma. yoksa ishal olur hem eve hem kediye yazık olur :)[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ne kadar su karıştırıyım? %50 falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bence bir bardak süte yarım bardak veya biraz daha az su ilave et bir kaç haflatık olsun kaptan yiyebilir sanırım 14 senedir aynı kediyi beslediğim için yavruluk dönemlerini unuttum :p [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 26 Eylül 2004 13:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bırde sut az yaglı olsun hanı su dıet sutlerınden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: -Mix-, 26 Eylül 2004 13:03 tarihinde demiş ki: süte su karıştırmayı sakın unutma. yoksa ishal olur hem eve hem kediye yazık olur :) evet kesinlikle.. 1 bardak süt koyacaksan 1 bardakta su..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 11) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Fotoğrafını istiyoruz bu küçük patinin.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 %50 fazla değilmi yahu? neyse fazlası zarar değil azı zarar onun için sen koy bol bol su :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 yollarım resmini ama makine yok :D zaten kabul etmiyo kimse bende kalacak gibi pff iş aldık başımıza zorla içiyo zaten şırıngadan emmiyo parmak falan zar zor içiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 öyle 2 kediyi yaşattık, sahiplendik, sonra birini çaldılar lol, öbürü ölmediyse onu da çalmışlardır.[signature][hline]All I've got...all I've got is insane! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 nasıl yaşattınız soyleyinde iyice bizde yaşatalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 hehe çok güzel ya leğene tırmanamıyo yaw keşke benimde bir kedim olsa ama bence bir veterinere götür yani aşı falan gereklidir en iyi bilgiyi o verir[signature][hline]I have no options left again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 yazmışlar işte su+süt ben pipetle vermiştim sütü havalar soğumaya başladı, mekan olayı kapalı değilse ona dikkat edebilirsin.[signature][hline]Travel fast Have a blast Travel fast Make it last Girls rock the world! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bi de şey vardı onların gözlerinde çapak oluo bol bol ne alakadır bilmem ama yumuşak bi bezi falan çay a batırıp temizlioduk[signature][hline]Travel fast Have a blast Travel fast Make it last Girls rock the world! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: lancelotdulac, 26 Eylül 2004 15:02 tarihinde demiş ki: Fotoğrafını istiyoruz bu küçük patinin. evet evet isteriz..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 11) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar