Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Donanım Parçalarını Bulmak

Batilc

Öne çıkan mesajlar

elimde bi liste var istedigim bilgisayarın davalarının listesi ki bunların bi kısmı goldda var bi kısmı yok... mesela gigabyte bi anakart istiyroum modeli aklımda deil ama hepsiburada.com'da var ancak goldda yok. ben internet uzer alışv eriş yuapmak istemiorum bu parçayı nerden bulabirim (ozaman modeli yazmam lazım birazdan bulup yazarım)...

bide power olayı var... şimdi bana power source kafadan geliyor dimi ayrıca satın alınmıyor? o zaman neyin icinde bu güç kaynagı? anakrtın mı? processorun mu?
bi ara ups tavsiyesi aldıydım ama onunda elektrik kesintisinde bilgisayarın direk kapanmaması icin kullanılan bi gecici akü sistemi oldugunu yani bilgisayar ile elektrik arasına giren bi dava oldugnu oıgrendigimden vazgectim...

evet sorularıma cevap arıyorum :-?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni

[Bu mesaj Batilc tarafından 20 Eylül 2004 21:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

guc kaynagi ayri olarak da satilir
genelde kasayla gelen bi parcadir, genelde kasalar guc kaynaklarina gore degerlendirilir

dier topic de de gordun bence gold a bulasma
eger alacagina yere birakmayacaksan montaji fark etmez gerci, en ucuz nerde buluyosan ordan al

internet uzerinden alisveris yapmak istemiosan 1 gununu ayirip inicen yaziciogluna gezicen. sansliysan 1 saat icinde bulursun.[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...