Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 amerikan futbolu üzerine çekilmiş en iyi iki filmden biri. en azından al pacino hatına izlenir.tavsiye ettim.[signature][hline]bence kimse yanlız olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 katılıyorum, al pacino'yu görünce direk izlerim diye düşünmüştüm bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 İşlediği konuya göre baya başarılı bir filmdi bence de (Amerikan Futbolu sonuçta, iki buçuk saat boyunca ne izletilir ki eheh). Cameron Diaz'ın oyuncu kadrosunda olması beni rahatsız etmişti biraz, o kadar. Ama, iyidi hakkaten. Hatta bazı sahneler ve muhabbetler hâlâ hatırımdadır ve uzun süre boyunca da unutacağımı sanmam =). Bi miktar sansüre takılacak olsa da izlenir yani... Diğer filmin adı ne Ra_d ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Remember The Titans. Bu arada o göz çıkma sahnesi falan yalan.Abartının şahı.[signature][hline]bence kimse yanlız olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 kadrosuna bakıp ahan da dediğiniz sonra hayal kırıklığına uğradığınız bir filmdir kendisi[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ben bi hatırlatıyım. hani izlemek isteyen olursa[signature][hline]bence kimse yanlız olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 nası yaw şimdi "az sonra yakın temas" dedi show tv'de.[signature][hline]bence kimse yanlız olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 show tv varya allahından bul ne diyim...[signature][hline]bence kimse yanlız olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 2 defa televizyondan seyrettim, giriş sahnesini seyretmek için tekrar açtım ve başından ayrılamıyorum bütün vize ve projelere rağmen. çok sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 oh, hayvani up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar