Udinen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 iki ayrı resmi yan yana birleştirmek istiyorum layerdenmı oluyor çözemedim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
decoy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 yan yana birleştirmek dedigin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 2 ayrı remi yan yana oluşturup 1 resim formatına getirmek istiyorum...örneğin x.jpg ile y.jpg i yanyana olacak şekilde xy.jpg gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 heightlarını aynı boya getir. widthlerinin toplamını al. bi tanesini seç. canvas sizedan toplam width i gir, aşaadan sol ortadaki kareye bas. ikinci resmin tamamını ctrl+a ile seç. ctrl+c yap. öbür resme geç. ctrl+v yap. en sağa götür move toolu ile.geçmiş olsun.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 teşekkürler horace işe yaradı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar