Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

La Vuelta'11

senko

Öne çıkan mesajlar

nefesler tutuldu, yairnki prolog bekleniyor merakla
benidorm ile basliyoruz tura :)

bu sene de favorim nibali olcak sanirsam ama van der broeck supriz yapabilir gibi bi his var icimde.

bu arada bmc thor'dan sonra gilberti de almis adamlar, 3 yillik anlasma imzalamis.
adamlar bisikletin barca'si olma yolunda hizla ilerliyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

gilbert graypel normal olarak yoklar vuelta'da, yeni eneco bitirdi admalar :)
gilbert bunu atlayip gozunu klasiklere dikcektir yine zaten. birde bmc'ye gecti adam full gazdir su an sanirim sdf.

onemli isimler kim dersen
en once gecen senenin kirmizi mayosu liquigas'tan vincenzo nibali geliyor tabi.
sonra kathusha'dan joaquin rodriguez var,
herkesin sevigilisi euskaltel-euskadi (hala nasi okundugunu bilmiyorum sdf) kaptani igor anton var.
menchow, joaquim rodriguez, scarponi ve van der broeck yine diger onemli isimler. daha vardir da aklima gelmedi.

sprint icin ise en buyuk favori yine mark kavendish sanirsam, htc dagilcagini acikladi, piskolojileri nasildir bilmiyorum ama yine trenlerini esirgemezler sanirim. tom boonen ve petacchi de diger onemli sprinterlerden.

bugun saat 18.00 de basliyor bu arada caner eler anlatimiyla eurosport'ta :)
Sosyal ağlarda paylaş

evet duydum bende simdi.
kotu oldu htc icin, giderayak bi etap daha alsa cok guzel olurdu, hemde sene icinde 3buyuk turda da etap almis bir isim olarak yazdiracakti adini tarihe.

dunku etabi seyredememistim ama onda da cok kotuymus performansi, pazar gunu de zorlaniyordu, yokusta geride kalmisti zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...