senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 nefesler tutuldu, yairnki prolog bekleniyor merakla benidorm ile basliyoruz tura :) bu sene de favorim nibali olcak sanirsam ama van der broeck supriz yapabilir gibi bi his var icimde. bu arada bmc thor'dan sonra gilberti de almis adamlar, 3 yillik anlasma imzalamis. adamlar bisikletin barca'si olma yolunda hizla ilerliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 sporcuları bilmiyorum hiç ama gecen enecoyu izledim. bunu da izliycem. zevkli olacak gibi. önemli isimler kimler? gilbert, vosvonagen, graypeli duydum enecodan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 gilbert graypel normal olarak yoklar vuelta'da, yeni eneco bitirdi admalar :) gilbert bunu atlayip gozunu klasiklere dikcektir yine zaten. birde bmc'ye gecti adam full gazdir su an sanirim sdf. onemli isimler kim dersen en once gecen senenin kirmizi mayosu liquigas'tan vincenzo nibali geliyor tabi. sonra kathusha'dan joaquin rodriguez var, herkesin sevigilisi euskaltel-euskadi (hala nasi okundugunu bilmiyorum sdf) kaptani igor anton var. menchow, joaquim rodriguez, scarponi ve van der broeck yine diger onemli isimler. daha vardir da aklima gelmedi. sprint icin ise en buyuk favori yine mark kavendish sanirsam, htc dagilcagini acikladi, piskolojileri nasildir bilmiyorum ama yine trenlerini esirgemezler sanirim. tom boonen ve petacchi de diger onemli sprinterlerden. bugun saat 18.00 de basliyor bu arada caner eler anlatimiyla eurosport'ta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 abi htc treni ve mark cavendish demesen bisiklet olduğunu bile anlamicam olayın. asdsadsa ole bi yazmışınki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 schlek kardesler olmayinca leopard trek'in zamana karsisi nasi farkediyor ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 senko dün söylesen izlemicez valla başladım izlemeye tanıdık adam yok yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ehe abi su an izledigin vattenfall classics, ondan yok. bundan sonra gecicekler vuelta yayinina sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 canlı diyor yahu ondan mı sessiz böyle bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 abi yok bu yil vattenfall ile vuelta cakisti, vueltayi 2 hafta ileri aldiklari icin. vattenfall klasigi 1 gunluk bir yaris iste 270kusur kmlik. vuelta ile cakistigi icin once vattenfalli bitirip sonra vuelta yayinini verceklermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 şuan ne izliyorum ben tek günlük yarışmı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 evet abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 evet başladı.. ulan anlatanlar kim böyle ses tonlarıan bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 berkem ceylan anlatiyor yaninda ki de ata atay sanirim. caner nereye kayboldu bende anlamadim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 aha dur tahminimi de koyayim buraya mark cavendish'i %8lik egimde tasiyabilirlerse cavendish alir diyorum. yok istenildigi gibi tasinamazsa marcel kittel alir. mark renshaw ve eisel bernhard yokken cavendish nasi davrancak merak ediyorum zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 meh ikisi de tutmadi lan :) christoper sutton aldi birinciligi, kittel 3.oldu, yine guzeldi. ama cavendish oldu oldu dirildi yokusu cikarken 1dakka gerisinde kaldi ondekilerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 cavendish turdan çekildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 evet duydum bende simdi. kotu oldu htc icin, giderayak bi etap daha alsa cok guzel olurdu, hemde sene icinde 3buyuk turda da etap almis bir isim olarak yazdiracakti adini tarihe. dunku etabi seyredememistim ama onda da cok kotuymus performansi, pazar gunu de zorlaniyordu, yokusta geride kalmisti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 kazayı kaçırdım yaa tam tuvelte gittim alalh kahretmesin video düşerse koyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 abı kaza feciydi ya, tam bitişe gelmişken mafoldu adamcagizlar. sakatlık yoktur inşallah. cavendish yokluğunda marcel kittel acımadı aldı etabı bu arada. Herif piskopat olcak ilerde ya, daha 24 yaşındaymış cocuk. İlk büyük turu bu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 bulursan koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 çok pis kaza oldu ya hakkat. kalitesi iyi değil ama şu video var. http://www.youtube.com/watch?v=Dw_rBre4nsI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 manyak bi tırmanış var. %23 eğime gelecekler birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 simdi geldim eve nibali gg sanirsam. wigginste kirmizi mayoyu kaybetmis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 nibali biraz gg oldu. cobo aldı kırmızı mayoyu. nibali 3.5 dk kadar geride. bitene kadar neler görecez bakalım. bu etapta kırmızı mayoyu alan turu kazanır gözüyle bakıyolar ama görüldüğü gibi beklenmedik kişiler düşüveriyo bi anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar