Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Beyler bende sevdiim müzik aletini bulup, çalmayı öörenmek istiorum. İlk adım olarak da biraz bateri kursuna gidip sevip sevmeyeceğime ve yeteneğime bakıcam. :) Yannız ankarada oturuyorum. Kurs, hoca farketmez. Bildiiniz var mı?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ben whiskey'den ders alıyorum. 348 97 99[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Kavun biraz daha bilgi verebilir misin? Whiskey kimdir? Belirli öğretme saatleri var mı? Ücret ne kadardır? Tel. no için teşekkür..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 up[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Whiskey kadikoy carsisinin alt katidir ben de orda baris abiden ders almistim cana yakin insanlardir ikisi de (Alpay abi ve Baris abi) parani almaktansa sana ogretmeye oncelik verirler, ben gidip bir hafta okul tatil her gun gelsem edrs alsam dedigimde bosu bosuna parani harcama bu haftaki seyelri otur evde calis demisti, tekarr ders laicam saati 40 milyon git onun yerine bi studyoda calis dediler, tam tersini cok rahat sooleyebilirlerdi) 0216 348 97 99 telefonu, saat ucretini falan ogrenirsin konusursun, herseyi ordan alabiliyosun (pad di bagetti, hala alisveris yaptigim yerdir davul icin hehe Barkin yolladi dersen sevinirim, kavun sen de de, Baris abiye soolersin barkinin internetteki mekanindan bi adamim ben diye hehe, sonra hakkinda daha detayli seyler ogrenirim ben baris abiden :P[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Pys senle bi ara kadıköyde buluşalım ben seninle konuşurum drumclub tabiki ilk önerim ama horace nin de dediği gibi hiphop da güzel yer [email protected] eklersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Beyler ilgilendiiniz için saolun ama sanırım pek ilgilenmiosunuz galiba.. :) said: Dungeon_Master, 23 Eylül 2004 20:54 tarihinde demiş ki: Yannız ankarada oturuyorum. [signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 up[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 i wanna bring you up[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar