sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 dimi doğru ben niye düşünemedim bunu o sıra. nse hatrlayamadm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Çok bildiğimden değil ama netlik problemi de var fotoğrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ya o işte kumlanmayı yok etmeye çalışırken oldu orjinal halinde netlikte sıkıntı yok..sonuç olarak iso seçimi yanlış diye anlaştk daha güzel olabilirmiş =) bide bişi sorucam bu kumlanmanın kısmi silinmesi varmı.. mesela gökyüzündeki çok belliydi bunun için bütün fotoğrafın içine etmek istemiorm hatırladım bu arada isoyu niye arttırdığımı.. 30 saniyeyi geçiodu bulb moduna giriodu parmağımı deklanşörde tutmaya üşendim.. bide bulb moduyla ilgili çok bilgim olmadığı için pozlamayı nası ayarlayabileceğimi kestiremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 fistan kermit falan nerde yav nasıl yorumlar bunlar :D melek olmuş herkes eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ağaç deprem makro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 bodrum kalesini gezerken kendimi çok kaptırdım savaşları falan hayal ettim ahufhsdufh şöyle bi kare fazla ilgimden olabilir hoşuma gitti. top Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar