Bursat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 SC2 Türkçe | Oyun İçi Menüler %08 Sahte olmadığını ispatlamak adına düzenlenmeye tekrardan başladığım dosyayı atıyorum. Yükleme ve Uyarılar http://www.starcraftturkiye.com/sc2-ceviri-destek-timi/ceviri-destekleri-turkce-oyun-ici-menuler/msg4093/#msg4093 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 bişi diyim bursat.kurarlar sonra birisini bliz banlar.sonra gelir sana ağlar.bence kaldır hiç uğraşılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 yok abi devam edeceğim. Kırmızıyla uyarı olarak yazdım oraya burada da belirttim uyarı olduğunu. Riski kabul eden yükler. Çeviri konusunda sözümü yutmak istemedim, bunca zaman sarktı zaten ve ilk 500 üye sözümüde yakında gerçekleştiricem (Ramazandan sonra ) . Ayrıca bende kullanıyorum ve çevirmeye devam ediyorum. Oyun içini hiç değilse 1 ayda bitirmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 blizzarddan sanki ufak bi izin alabilirsin, yollarsın son bitmiş halini blizzard ufaktan inceletir birine içine bir de bliz özel kod atar o kod bulunduğu için banlamaz falan fistan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 blizzarda mail attım ya takmadılar yada takdılar diablo 3 için TR çevirmen aradılar :P ama yanıt göndermediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Ben bir konu açmıştım buraya.Blizzard zaten çevirmen arıyordu.Tamam çok kaliteli çevirmenler arıyordu fakat onların elinde böyle bir proje yoktu.Bence Bürşat abi o konuyu bir incelemelisin. Linki buldum:http://forum.paticik.com/read.php?39,5784571,5784814#msg-5784814 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 blizzarda mail attım böle böle biri var sizin kodları kurcalıo milletten para karsılıgı dil paketi satıo dedim bakalım ne dicekler bürşat efendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Memphis said: blizzarda mail attım böle böle biri var sizin kodları kurcalıo milletten para karsılıgı dil paketi satıo dedim bakalım ne dicekler bürşat efendi :))) kod karşılığı iftara davet ettiriyorum onuda yazsaydın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uliking Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Beyler ben bir kısım aldım yardım amaçlı çeviriyorum da yani bizim klasik Türk fail çevirilere dönmemesi için bir iki fikrinizi isteyeceğim. İlk olarak liglerde Master ve Grandmaster dışında herşeyi direk çevirdim fakat bu ikisi kaldı. Bunları direk bırakmak bana mantıklı geliyor ya da Türk Usulü Master: Usta GrandMaster: Ustabaşı olabilir :D ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 büyük Usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 lig isimlerini hic degistirmemek daha iyi olabilir. kulaga garip geliyor bayagi, altin ligi, gumus ligi, elmas ligi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Vendy said: lig isimlerini hic degistirmemek daha iyi olabilir. kulaga garip geliyor bayagi, altin ligi, gumus ligi, elmas ligi :) haklısın ama ruslar almanlar fransızlar koreliler kendi dillerinde yazıyorlar bizde alışırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 bir sonraki basamak oyun içi sesler türkçe seslendirme mi yoksa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar