fede Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 adamınbiri said: Penthesilea said: cuma degil abi bayramin ilk gunu bayram namazi olmuyo mu bayram namazlarından önce imam nasıl kılıncağını anlatıyo dua bile okumuyosun nerdeyse imam herşeyi hallediyo tek yapman gereken abdest almak hee banane dersen alma almış gibi yap günahı sana ehafuhea abdesiz gidersem bütüm cemaatin namazı yalan olur
eski Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 götün donar,dışarda kalma erken git.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Penthesilea said: bayramda turkiye'de olacagim, babam mail atti simdi bayram namazina gidelim enteresan olur diye, amcam kuzenim falan da gelicekler de ben hayatimda camiye girmedim rezalet cikacak. napilir olm etrafa bakip inip kalksam yeter mi, calisilacak bisey var mi? dua falan soylemenize gerek yok disardan soylemek gereken bisey yoksa. namazdan öne hoca anlatacak zaten. bi youtube'dan bayram namazı tutorial falan izle. istanbulda olsa öğretirdim bak. hiç olmadı son gün çizgi adamlar ile çizer gösteririz. çok kolay ama
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 SeaGle said: 2 salla bi bağla 3 salla bi yallah yallah da rükuya gidiyosun o işte sfdsagsdgsgs bu işte abi. sdf
Öne çıkan mesajlar