STY Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Dizüstü üzerinde windows 7 home basic 64bit var fakat kurulum dvd'si yok. aktivasyon anahtarı veriyorlar ama sana kurulum için dvd vermiyor. Mantığı nedir bunun ? Microsoft'un herhangi bir repository link i varmıdır nedir nasıl yükleriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 recovery de kuruludur zaten? key falan girmen gerekmez oem lisansdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 modeline göre boot esnasında alt+f10 falan yapınca recovery moduna girer otomatik, ya kullanma kılavuzunda, ya biosta ya da forumlarda kombinasyonu öğrenebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Aleti aldığında yerden windows dvdsi talep etme hakkın vardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 recovery bütün hdd yi uçuruyo , pek mantıklı bir çözüm değil. home basic dvd buldum neyse hallettim sağolun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 STY said: recovery bütün hdd yi uçuruyo , pek mantıklı bir çözüm değil. home basic dvd buldum neyse hallettim sağolun =) yoo sadece OS kurulu sürücü gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar