Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gmaile giremiyorum!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İlk denememde giriyorum sitesine. Ama login olurken girmiyo loading diyo sonra bembeyaz ekran. Sonra login sayfayı deniyorum gene. Girmiyo redirect diyo sonra loading yine beyaz ekran. Kablomodeme res atıyorum o zaman login sayfası açılıyo ama 1 kere sonra hiç açılmıyor. Yani gmailde 2 kere sayfa değiştiremedim daha hiç. Yardım :([signature][hline]Eee ben varya ben
Hem Kellindil
Hem Khazid'hea
Hem de Guenhwyvar

YAaa
Mesaj tarihi:
bende de ilk login deneyişimde tekrar logine dönüyor tekrar yazıp giriyorum oluyo[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be
i've seen it all - there is no more to see!
Mesaj tarihi:
said:
-Aeris-, 26 Eylül 2004 13:55 tarihinde demiş ki:
cookie'leri kapatmissin veya internet explorer'in düşük.

Versiyon mu düşük diyosun. Cookielerle oynamayı bilmiyorum açıkcası :)[signature][hline]Eee ben varya ben
Hem Kellindil
Hem Khazid'hea
Hem de Guenhwyvar

YAaa
Mesaj tarihi:
firefox veya opera yükle "yok oynamıyorum ben yaa" falan dersen explorer ını 5.5 e upgrade etmelisin[signature][hline][Ay-Ran] :P
-------------
Be curious about things outside your subject, don't be a goldfish, and don't let the world pass you by!
Mesaj tarihi:
said:
i-run, 26 Eylül 2004 14:52 tarihinde demiş ki:
firefox veya opera yükle "yok oynamıyorum ben yaa" falan dersen explorer ını 5.5 e upgrade etmelisin

Benimki zaten 6.0. firefox arıyım şimdi bakalım...[signature][hline]Eee ben varya ben
Hem Kellindil
Hem Khazid'hea
Hem de Guenhwyvar

YAaa
Mesaj tarihi:
http://www.mozilla.org/products/firefox/[signature][hline][Ay-Ran] :P
-------------
Be curious about things outside your subject, don't be a goldfish, and don't let the world pass you by!
Mesaj tarihi:
said:
lancelotdulac, 26 Eylül 2004 15:04 tarihinde demiş ki:
Bazenleri ilk girişte giremiyorum, ikinci kez girince yazıyor.Düzeltirler herhalde ya da bizden kaynaklı bir sorun olabilir :)

aynı sorun bendede var[signature][hline]
My loving heart
Lost in the Dark
  • Yeni Oluştur...