McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 İlk denememde giriyorum sitesine. Ama login olurken girmiyo loading diyo sonra bembeyaz ekran. Sonra login sayfayı deniyorum gene. Girmiyo redirect diyo sonra loading yine beyaz ekran. Kablomodeme res atıyorum o zaman login sayfası açılıyo ama 1 kere sonra hiç açılmıyor. Yani gmailde 2 kere sayfa değiştiremedim daha hiç. Yardım :([signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 cookie'leri kapatmissin veya internet explorer'in düşük.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bende de ilk login deneyişimde tekrar logine dönüyor tekrar yazıp giriyorum oluyo[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: -Aeris-, 26 Eylül 2004 13:55 tarihinde demiş ki: cookie'leri kapatmissin veya internet explorer'in düşük. Versiyon mu düşük diyosun. Cookielerle oynamayı bilmiyorum açıkcası :)[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i-run Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 firefox veya opera yükle "yok oynamıyorum ben yaa" falan dersen explorer ını 5.5 e upgrade etmelisin[signature][hline][Ay-Ran] :P ------------- Be curious about things outside your subject, don't be a goldfish, and don't let the world pass you by! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Bazenleri ilk girişte giremiyorum, ikinci kez girince yazıyor.Düzeltirler herhalde ya da bizden kaynaklı bir sorun olabilir :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: i-run, 26 Eylül 2004 14:52 tarihinde demiş ki: firefox veya opera yükle "yok oynamıyorum ben yaa" falan dersen explorer ını 5.5 e upgrade etmelisin Benimki zaten 6.0. firefox arıyım şimdi bakalım...[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i-run Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 http://www.mozilla.org/products/firefox/[signature][hline][Ay-Ran] :P ------------- Be curious about things outside your subject, don't be a goldfish, and don't let the world pass you by! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bende de oluyor bazen.firewallu kapayınca giriyor[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: lancelotdulac, 26 Eylül 2004 15:04 tarihinde demiş ki: Bazenleri ilk girişte giremiyorum, ikinci kez girince yazıyor.Düzeltirler herhalde ya da bizden kaynaklı bir sorun olabilir :) aynı sorun bendede var[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar