senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 /mu/ da oylesine dolasirken dikkatimi cekti lan bu neymis diye bakiyim dedim. Kesin bilinen bi gruptur da ben yeni kesfettim sfdsdf ama abiler harikalar muhtesemler uberler superler. boyle bol bol jazz yanina post-rock'umsu tadlar. sonuc: MUHTESEM! o gitar tonuyla sevismek istiyorum mumkunse!
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Selçuk erkek olma yolunda emin adımlar atıyor.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 sdfsd neyse lan ilk duyan ben degilimdir patide, duymayan duysun dinlesin begensin.
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Patide garip bir şekilde müzik paylaşımı çok geri planda. Ben çok denedim yani, yok arkadaş. Ama mutlaka vesile olursun 5-10 kişiye, daha ne değil mi ama yigidim?
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 fena değil gibi.1 kere dinleyipte tam bir yorum yapamadım.ama iyiymiş baya.
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 EmreVeryMuch said: Patide garip bir şekilde müzik paylaşımı çok geri planda. Ben çok denedim yani, yok arkadaş. Ama mutlaka vesile olursun 5-10 kişiye, daha ne değil mi ama yigidim? Canlı Performans başlığını tek başıma ayakta tutuyorum, üzüldüm bunu görünce :(
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Tek başına bir topigi devam ettiriyorsan ayakta tutmak olmuyor o. Şizofreni oluyor.
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Bu arada hepsini dinledim, grup çok iyi. Hafiften bir math/post/caz perküsyonları kafaları, tam master race. Toe'yu hatırlatan tıngırtılar da var, eksik olmasın. edit: zaten caponmuş bunlar da, yirim.
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Giraffes? Giraffes! 'a benzettim baya ve haliyle çok sevdim. Acilen illegal yollardan edineyim.
Öne çıkan mesajlar