senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 /mu/ da oylesine dolasirken dikkatimi cekti lan bu neymis diye bakiyim dedim. Kesin bilinen bi gruptur da ben yeni kesfettim sfdsdf ama abiler harikalar muhtesemler uberler superler. boyle bol bol jazz yanina post-rock'umsu tadlar. sonuc: MUHTESEM! o gitar tonuyla sevismek istiyorum mumkunse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Selçuk erkek olma yolunda emin adımlar atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 sdfsd neyse lan ilk duyan ben degilimdir patide, duymayan duysun dinlesin begensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Patide garip bir şekilde müzik paylaşımı çok geri planda. Ben çok denedim yani, yok arkadaş. Ama mutlaka vesile olursun 5-10 kişiye, daha ne değil mi ama yigidim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 fena değil gibi.1 kere dinleyipte tam bir yorum yapamadım.ama iyiymiş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 EmreVeryMuch said: Patide garip bir şekilde müzik paylaşımı çok geri planda. Ben çok denedim yani, yok arkadaş. Ama mutlaka vesile olursun 5-10 kişiye, daha ne değil mi ama yigidim? Canlı Performans başlığını tek başıma ayakta tutuyorum, üzüldüm bunu görünce :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Tek başına bir topigi devam ettiriyorsan ayakta tutmak olmuyor o. Şizofreni oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Bu arada hepsini dinledim, grup çok iyi. Hafiften bir math/post/caz perküsyonları kafaları, tam master race. Toe'yu hatırlatan tıngırtılar da var, eksik olmasın. edit: zaten caponmuş bunlar da, yirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Giraffes? Giraffes! 'a benzettim baya ve haliyle çok sevdim. Acilen illegal yollardan edineyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 bende çok beğendim tarzlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar