tAKA Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bu swg yi cikmadan once hakkinda bi yazi okuyup heves etmistim ama bakacak zaman bulamadim ciktiktan sonra beta meta falan deniyordu neyse soracagim sudur oncelikle sunu soyleyim bu oyun hakkinda bilgim sifir. bu oyuna girdim diyelim account aldim jedi olabilme ihtimali nedir?[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 2 3 hafta oyunu ogrenip cevre edinme kavrama suren desek bunun ustune bide 18hafta Force sensitivy questleri eklersen toplam olarak 21hafta sonunda Padawan Triallerine baslama sansin var.Tabi 2 3 hafta kisa bi sure gibi oyunu kavrama bakimindan. Armor iyi silah vs vs bunlar para gerektiren seyler 2 3 hafta icin oyuna girdiginde bi group un sana yardim etmesi lazim isi kolay kapman icin. Padawan Triallerinden sonra zaten acarsan Combat Balance geleceginden bi 3 - 5 ay gibi bi surede iyi grindci isen Jedi Knight olabilirsin bu arada permadeath getirmezlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 heh soyleki; sahsen ben bu aralar satranc yada tavla tercih ediyorum...duruma gore cnbce dizileri de guzel gidiyo grind yerine valla...hatta lasvegas bide oc yeni favorim.. [signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono [Bu mesaj hilikus tarafından 26 Eylül 2004 03:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: hilikus, 26 Eylül 2004 03:46 tarihinde demiş ki: heh soyleki; sahsen ben bu aralar satranc yada tavla tercih ediyorum...duruma gore cnbce dizileri de guzel gidiyo grind yerine valla...hatta lasvegas bide oc yeni favorim.. *!alkışlar* :lol: Dethatt sağol bilgi icin[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar