KoLCu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ya arkadaslar ben de 2-3 film var mpeg-2 formatinda bazi sorunlar yasiyorum lütfen yardim edin 1. bu mpeg-2 icin codec bulamadim bi tane buldum oda ücretli varmi ücretsiz bir decoder mpeg -2 icin? 2. bu formata altyazi eklenebiliyormu? avi dosyalara ekleyebiliyorum ama buna ekleyemedim bi türlü.... 3. eger altyazi ekleme imkani yoksa bu formati avi-xvid-divx e nasil cevirebilirim? NOT:eger form kurallarina aykiri istek varsa admin arkadas yanlizca yasak olan kismi silsin lütfen..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Kazaa Lite Codec Pack işine yarayabilir.tıkınız[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLCu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 çok saol codec isini hallettim klittle ile ama altyazi sorununu bi türlü halledemedim ....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar