kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 eurosport paso kadınların maçını veriyo (geçenki turnuvada da aynını yaptılar). erkeklerin maçını veren bi kanal yok mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 birazdan basliyacak ntvspor'da. caner twitlemis simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 izliyorum zaten de ben konuyu baya önce açmıştım :D ntv genelde çeyrek final ya da yarı finalden itibaren veriyor bu tür turnuvaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 djokovic çok kötü ya. omuzundaki sakatlık baya bi etkiledi gibi.. maçtan bile çekilebilir. diyodum ki çekildi ya. umarım ciddi bi sakatlık değildir omuzundaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 cekilcek gibi gozukuyor. derken cekildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 hala insanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ahah olaya gel, adam birakti direk yagmur basladi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 laaaan şaka gibi. hayvan gibi sağanak yağmur var. 5dk erken yağsa bambaşka şeyler olacaktı belki de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar