BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Tamam.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Dedigin karta baktım aaradım falan alıcagım yerde bualmadım. Arkadaslar siparisi vericem ekran kartına öneri yada yorum beklıyorum hala yahu hadi ama[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 black ram'i twinmos al hem cok ucuz kingstona gore hemde cok iyi performans ben 1024 almistim 2 x 512 240 civari odemistim kingston 300 tutuyodu[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Ya takma kafanı bukadar ekran kartına.bak bende 32 mb var :D Al orta halli,kasmayacak iyi bi ekran kartı işte.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 80 GB Seagate HDD leri bilmiyorum ama Samsung'lar cok sessiz ve guzel calisiyor. Aldigimdan beri tek bir sorun bile yasamadim.(1 metreden dusurmeme ragmen hemde) Bilgisayarim genelde 24/7 acik. Iyi dayandi walla :D[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 APPHIRE Atlantis 9800Pro 128Mb ı araştır bir iki site yüksek not vermiş bu arada şu da Asus 6800 incelemesi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Disap, ram 512 oldugundan twinmosla arasında pek fark yok 5 dolar falan. kavel degıstı o hdd artık 120gb Seagateı sectım. Screamer baktım verdigin linke evet guzel bi kart, ama benım alacagım yerde olmadıgı ıcın Tornadoyu alıcam sanırım. Tesekkurler tavsiyen icin yinede.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Makinayı kendin toplaman o kadar zor bişiy değil tabi arkadaşların dediği gibi taktım bitti gibi de değil :) Hemen hemen herşeyi takabileceğin tek yer var yani aynı girişe sahip bi başka alan yok. İşlemciyi dedikleri gibi yanlış takamazsın sadece işlemci fanının kablosunu yanlış yere takarsın :) Bide power düğmesi , reset düğmesi , speaker ve kasa ışıkları için bazı alanlara yerleştirmen gereken jumperlar var onlarıda nereye takacağın anakart kitapçığında yazıyor. Bilen yada az çok kendine güvenen bi arkadaşını al yanına 3 saat 5 saat artık ne kadar sürerse toplayın bir kere birinden görmen bile yetiyor tabi ezberlemeye kalkma otur gelen kitapçıklarda herşey resimli şekilde anlatılmıştır. Bi firmaya verirsen seni teknik servise almayabilirler bu yüzden için rahat etmez , ancak oradaki elemanın alacağı senin 0 ide kablolarını alır yerine eskilerden takar vidadan tasarruf eder artan vidaları kendine alır dahada bişiy yapamaz. Cd-Rw'yi alırsa veya başka ekran kartı takarsa o kadarına uyanırsın herhalde :) Gerçi düşündüm de ramin kingston olduğu için bir oem ram ile değiştirebilir, gerçek 300W bir power supply verirsen onuda 300W olarak görünen eski bir power supply ile değiştirebilir :P En iyisi sen kendin yap bu işi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Ya korkutmayın kardesım soyle adamı ya Zaten huylanıyorum. Bi aradasımın bıldıgı bı yerde yaptırcaz. Ama uyuz oldum arkadas İllaa basında durucakmısın? Bi gece bıraksan ertesi gun gelıp alsan gıbı laflar etmeye basladı Sinir oldum[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Bir şey olmaz merak etme baktın olmuyor biz de netten devreye gireriz[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Eheh netten nası devreye girceniz =)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 git toplarken o zaman basinda dur windows kendin kur cogu bilgisayarci bi windows kurmaya 20$ falan aliyo bide $ uzerinden cali$iyolar cok bi$iy yapmi$ gibi[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Hmm ok disap sagol da driverları falan da orada yukletıcem ben, windoz olmadan dos dan yuklenırmıkıne ? :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 up[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Başta hiç bir driver ı yüklemene gerek yok windows en dandik grafiklerle bilgisayarı açıyor sonra gidiyorsun ekran kartı driver ını yüklüyorsun ve cillop gibi grafiklerin oluyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 HMmm anladım. MOntajı yaptıktan sora ozaman ben hıc bısey yukletmeden alayım gotureyım kasayı :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Siparişleri verdik bakalım bekliyoruz hayırlısıynan, daha montaj işi + evdeki makineyide baglayıp network kurma gibi sorunsallarımla karsınıza cıkabılırım :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 bak $imdi $oyle bir$ey var windows kurmayi bilmiyosan kiyacan paraya ilk basta daha sonra bi arkadasin gelsin yardim etsin kurmana cok ugrasirsin ben kendim kurmaya calistigimda ilk 95'i delirmistim dosta gerci artik xp de cok kolay cd yi taktiginda boot priority den cd yi 1. yaparsan direk dosa girmeden cd den acar ve setupi baslatir kurarsin ama dedigim gibi sen herseyi orda tanittir birtek ekran kartinin en son driverini eve gelince bilgisayar cek bide eger adsl kullaniyosan ayarlarini kendin yapman lazim ha kablo kullaniyorsan genelde ethernet tanitildiktan sonra bir restartta goruyo ama anlas adamlarla su kadar para veririm 5 dakikalik evime gelip internetimide yaparsiniz diye[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 bence de kendin montaj et bilgisayarı ben şahsen 2-3 gundur monitorumde olan bi sorun yuzunden tek tek her parçayı çıkartıp takıyorum yerine tekrar windows xp yuklemek de çok kolay driverı da sorun etme cdyi tak yukler... bu arada ara sıra kasayı açıp havalandırmak gerekiyormus onu anladım toz bağlamış bnm ekran kartının fanı monitoru yakıyordu kaç seferdir sanırım hatta biraz yandı bile galba yeni gelen monitor dahi tam emin değilim ama ztn bnm konuyle ilgili bi topicim var aşşlarda... dedim gibi kendin monte et makinanı...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Ya windowz kurarım okadar mal degılım de :) Montaj ısı zor onu adamlara yaptırıcam artık orası kesin, işte şu ankı pcde 2 cdrom var bırını ona taktırıcam orada zaten adamlar eger windows yukelemek ıcın ayrı para alırlarsa yükletmem orda ama driverlarıda ozaman yukleyememıs olurum. Sanırım windowsu ve driverları kendım halledicem yani yada ordaki duruma gore artık[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Ha bide kablonet kullanıcısyım, Xpyi server yapıp nası network kurulacagını bı arkadas anlattı hatta .txt biciminde yazılı verdi elime :) Yine anlayamazsam yardım isterim ehe[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ya montajlamak okadar zor deilki kardeşim ne heycan yapıon ztn xp kurunca çoğu aleti tanıcak tnaımayanları da cdden setuplucan restartı koycan okadar..network olayını da arkın sayesinde yaparsın gözünden büyütcek bişi yok hiç lego oynamadın mı knex falan :) bi de ben olsam mavi donanimdan alırdım..herşeyimi hepsiburada comdan alıom ama gene de pcyi pcciden almak daa mantıklı gelio hep..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Ya inanınki kendi başıma yapamam ya yapsamda olmaz kesin bişeyi olur yani montajı, Networkude bi şekilde halletcem artık. hepsiburada.com'dan daha once bı cokkez alısverıs yaptıgım ıcın aldım.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 200$ verebiliyorsan ekran kartına radeon 9800pro@xt al. Çok memnunum ben, her oyun çalışıyor :-P.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Parcaları soyledım artık hehe - ASUS A7N8X-XL SOKETA ANAKART - SEAGATE BARRACUDA IV 120 GB 7200 SABİT DİSK ST3120023A - AMD XP 2600+ İŞLEMCİ KUTULU - KINGSTON 512MB 400MHZ DDR RAM - AOPEN KA50D-D07 300W ATX KASA ve TORNADO GeFORCE FX5700 128MB DDR TV OUT EKRAN KARTI Bunları ısmarladım. Beklıyorum[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar