kami Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 _Spartacus_ said: http://www.youtube.com/watch?v=6ySMaqXQPgY idra 5 para etmez adamın teki her yerde prim yapabilmesine çok sinir oluyorum her taşın altından çıkıyor herif. bigün birinden çok fena dayak yiyecek ama ne zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 idranin arkasında incontrolle machine var adamı gırarlar s1k1c1 t1m ayrıyetten idradan nie bu kadar nefret edilio anlamıorum adam oyuna renk katıo, söyledikleri veya yaptıkları hosunuzaa gitmiosa adamı dinlemezsiniz takip etmezsiniz, adamı takip edipde ondan nefret ediorum demek kıskanmaktan öteye geçmio ben sahsen adamı ne seviyorum nede sevmiorum farklı bi renk katması hosuma gidip ama oyununu cok bayık macro based oldugu için pek izlemiorum acıkcası ama eg zaten iyi oyuncu almıo vitrin oyuncu alıo, ki liquidde aynı stratejiyi izlio mesela haydar bana camdan atla dese gözümü kırpmadan atlarım o derece seviyorum sayıyıorum adamı takımların istedegide müşteriyle bu tür bağlar kurabilcek oyuncular <3 HAYDAR <3 <3 HAYDAR <3 <3 HAYDAR <3 <3 HAYDAR <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Adamı sevmiyorum diyip yeğenin gibi kollaman iyiymiş. Ben ne demişim her taşın altından çıkıyo, burda videoyu açtım yine o çıktı aptal saptal hakaretler yağdırıyor. Sen de diyorsun ki takip etme. Takip eden mi var bu elemanı. Söyle o zaman ona gözüme gözükmesin alala. Adamın öyle ahım şahım oyunu yok, davranışları berbat, gg demeden çıkmalar lamerlikler filan. Davranışlarını kontrol edemeyen adam pro gamerim diye gezinmesin. Ciddiye alınacak bi yönü yok yani aklı başındaki hemen herkes dalgasını geçiyor bu elemanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Iste adam benle dalga gecin deli para kazaniyorum diyor. Show yapiyor, aksi taktirde cok banal olurdu turnuvalar. Ayrica idraya nasil kötü oyuncu denir anlamiyorum. Abi hic mi oyun bilginiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 idra gayette kötü oyuncu. şu an bulunduğu pozisyon aldığı paralar oyunculuğundan değil hareketlerinden, ve bu hareketleriyle gündemde kalabilen adama da iyi oyuncu aaa idra çok tatlı diyenler sayesinde takılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 idra kötü oyuncu falan değil.adam her turnuvada ilerliyor baya, o kadar kötü olsa ilk turlarda elenirdi hep. yenilmesinin nedenide kötü oynaması, oyun stili falan değil. adam cok cabuk sinirleniyor, yani duyguları oynayışını etkiliyor. bu yüzden de yeniliyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Yada kötü bi oyuncu ve bunu böyle salak bahanelerle saklamaya çalışıyor. Bu da ilgi çekiyor + douchebag olduğu için internet trollerini yanına alıyor = popülerite = $$$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Arkadaşlar popüler olmak falan tamam da sonuçta bu kötü dediğiniz oyuncu her elemeden çıkıyor, he ustaya kafa tutuyor, bazen alıyor bazen kaybediyor, aynen diğerleri gibi. Idra'ya kötü derseniz idranin da tokatladığı dünya kadar oyuncuya ne diicez. Bu arada ben bu show business hareketleri sempatik buluyorum, renk katıyor. Bunların daha ağırları, hareket çekenleri, sözlü tartışmaya girenleri Kore'de daha fazla bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 yok abi kesin cheat felan var ki sc2'de idrayi babasinin hayrina her turnuvaya sokuyor. ha bir adami seversiniz yada sevmesiniz, size sempatik gelmiyebilir, ama bi 15 dakka oturun stremani izleyin adamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 şöyle de bir dünya yok yani yeniyor tur geçiyor iyi oyuncu elendiği turda da kötülüğünden değil psikolojisinden dolayı yeniliyor , yok çok çabuk sinirleniyor falan. zaten iyi oyuncu demek 500 apm yapan taktik bilen olmuyor . psikolojiden skille , oyunu okumaktan hızlı karar verebilmeye , el hızından yaratıcılığa hepsini kapsıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Idra'ya kötü oyuncu diyen adamla tartışamazsınız çünkü mantığıyla konuşmuyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 _Spartacus_ said: Idra'ya kötü oyuncu diyen adamla tartışamazsınız çünkü mantığıyla konuşmuyordur. mantık budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 http://troll.me/images/hater-cat/haters-gonna-hate.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 sevin veya sevmeyin idra bir sc2 celebrity.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uliking Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Idra bence gerizekalının teki yani renk katması doğal da bu SC community'sinin çoğunun belli bir seviyenin üstünde olmasından dolayı yoksa CS'de her server'da bulursunuz CombatEX gibi birilerini Idra'da böyle çok zeki olduğunu sanıyor insanları aşağılayarak ve ne kadar iyi olduğunu sanarak. Kendine hayali bir iyi oyuncu statüsü koymuş yani 30 dakikalık macro based bir oyunda kim yenerse onu daha iyi oyuncu olarak kabul ediyor ama bildiğimiz gibi SC sadece macro oyunlarından da oluşmuyor. Bir de her ağzına gelerek böyle kendini oyuncuların temsilcisi sanıyor ki karşısındakine hakaret etmek açık sözlülük değil zavallılıktır. Zaten bu kadar drama yapıyor diye her oyunda bu kadar izleyici topluyor. Yani bir nevi kötü adamı SC community'sin de böylece kendine bir fan kitlesi oluşturmuş. İyi bir oyuncu mu kesinlikle fakat şu anda mind set dediğimiz olay çalışma düzeni falan asla kendini bir koreliyle karşılaştıramaz çünkü Idra, gerçekten en iyi foreigner olduğu zamanlarda da kendisini ayıran özellik practice machine olmasıydı. Doğuştan bir gelen yeteneği yok yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Idra'nın aslında kazanacağı oyundan şak diye çıktığı kaç örnek var. Halisünasyonları gerçek sanar daha combata girmeden şak quit. Terran'da hiç bi ordu kalmamışken mutaların yarısı öldü diyip şak quit. Rakibi bile şaşırıyo niye çıktı bu diye. 4e 4 base ile oyun oynarken rakibinin 5. expini görünce şak quit. Yanlışlıkla hatch cancel eder şak quit. Adama insanları eğlendir izlenecek bir şey sun diye turnuvalara sokuyorlar final maçında bile 10.dk olmadan gg demeden fuck you diyip şak çıkıyor. Ben bu adama pro gamer demem iyi oyuncu olmak sadece mekanikleri iyi bilmek değildir. Bu adama özenen mallar yüzünden ladderde herkes lamer lamer takılıyo ya daha bi tane gg diyen zerg görmedim. Hilal Cebeci gibi bi tip bu, fos ama çok göze batıyor abukluklarıyla hitap ettiği kitle var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Yahu ne başarısı. Başarı dediğin Nada gibi olur. Adam her turnuvada ilk 8'e 4'e giriyor. Başarı dediğin MMA gibi olur, herif'i hep finallerde görüyoruz. Gerçekten iyi oyuncu o demektir bana göre. Jinro iyi bir oyuncu değil mesela benim gözümde. Çünkü 1 GSL güzel oynadı. Sonra fos. İdra da aynı şekilde adam zaten istikrarsız. Koreye gitti, tam bişiler yaptı, code s vs. Geri döndü. Turnuva kazandı sonra ortalarda yok. Başarılı oyuncu Huk'tır mesela. 2-3 ayda bir önemli turnuva kazanırsın, bir koreye gidersin bir avurapada Dreamhack'e katılırsın, sonra MLG. Tyler bile kendi kalibresinde başarılı bir oyuncu. Adam diyor ki, kardeşim benim ailem burada, ben öyle korelere falan gidemem. Burdan ekmeğimi yerim. Her turnuva qualify olurum. Bana yeter. Sheth bile başarılı diyebiliriz. Koreye geldi, FXO ile oynadı, kendini gösterdi, sonra TL'ye transfer oldu. Başarı yani bunlar hep. Boxer bile başarılı diyebiliriz, çünkü adam 2 kere CodeB'den çıktı, en hızlı gelişen ve büyüyen sc2 takımını kurdu, kaptanlığını yapıyor. Adamın kurduğu takım şu anda terran oyun stilini belirliyor resmen. İnsanlar onları taklit etmeye çalışıyorlar. Kısacası idra son 1 senedir kendi çapında başarılı bir pro-gamer değil. Seçtiği takım yanlış baştan. EG takımı bildiğin başı boş celebrity tayfası. Ne bir yardımlaşma var, ne bir antreman. Geçen MLG'ye hazırlanacağız diye road trip yapmışlar, Incontrol diyor ki, daha çok gezdik ve yorulduk, antreman falan yapamadık diyor. İdra gibi, machine gibi, puma gibi adamların başına sen alpha karakter Incontrol'u koyarsan, Anna Poser olur hepsi işte böyle. QQ'dan başka birşey yok. Sürekli konuşsunlar dursunlar. Yahu jinro bile adam baktı sürekli yeniliyor, gidip 12 saatlik stream yapıyor. İdra'nın Incontrol'ün böyle antreman yaptıkları görülmemiştir. Sonuç olarak idradan da EG den de bir halt olmaz. onlar ders versinler, ünlü oyuncular olarak gezsinler. Manken kız arkadaş edinsinler. Kazandıkları paralar da yanlarına kar. Of be rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Ulan şu konuda bile bu kadar edebiyat çeviriyorsunuz ya her nasıl bizim magazin dünyasının dedikoducuları var sizler resmen şu community'nin parmakları durmayan taraftarlarısınız.Bırakın millet şovunu yapsın parasını kazansın.Sanki sizi çok ilgilendiriyor.Ama her zaman derim gosunun oyun tarzı noobun çenesini yorar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 inyourmind said: her zaman derim gosunun oyun tarzı noobun çenesini yorar... Oyy bu güzelmiş çaldım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Noobun çenesi fukaranın beynini yorarmış. Madem eleştiriler hoşunuza gitmiyor okumayın madem. Aynı argüman farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 kami said: Noobun çenesi fukaranın beynini yorarmış. Madem eleştiriler hoşunuza gitmiyor okumayın madem. Aynı argüman farkı yok. Tamam kardeşim kingsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 inyourmind said: kami said: Noobun çenesi fukaranın beynini yorarmış. Madem eleştiriler hoşunuza gitmiyor okumayın madem. Aynı argüman farkı yok. Tamam kardeşim kingsin eyvallah kardeşim o senin kingliğin. sdfasdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar