Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

28-30 eylul/1-2 ekim anathema konserleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaşım da bu haberi verdi.

Allahım dualarım kabul oldu :)
kaçırmıştım öss yüzünden Anathemayı , bu sefer asla![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
holeeeeey
sağolasın valla ..[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming?
Did I break your heart and leave you crying?
Don't you ever dream of escaping...[i]

Mesaj tarihi:
tamamda bu beyoğlu music hall neresidir nası bi yerdir anlatsa birisi süper olur[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming?

Mesaj tarihi:
kaç kişilik bi yer filan birileri bi anlatsa nası bi yer olduğunu antalyadan gelicemde eheeh[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming?

Mesaj tarihi:
bi daa izlenmez be
tamam hayatimin grubu hede hodo ama
sahne performansi falan pek sevdigimi sooleyemicem
bi pink floyd coverlarindan bi de oriondan kurtardilar benim icin
a dying wish ve sleepless surprizleri bi daa olmaz artik, bi kereye mahsuslar :P[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Ama once bu foruma baktim!
Mesaj tarihi:
ilkini kaçırmıştım buna kesin gidecem eheh süfer :D[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb?

Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class!
Mesaj tarihi:
adam bokunu çıkardılar demiş her hafta sonu izlioruz demiş izleme ozmn zorlamı izletiolar?isteyen gelir isteyen gelmez.türkiyede konser oluo die sevinceğine bokunu çıkartiolar diosun.

bende rockistanbulda kaçırmıştım içimde kalmıştı giderim artık merak ediorum gerçekten.therion'da 26 eğlülde gelio peh peh daha kim bilir kimler gelicek.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Mesaj tarihi:
asktir...::)

geliolar lem

bakalım bu sefer gidebilcem mi
bir tek grup için 50 milyon bilet parası döktüm herahlşde bir kez daha dökerim...

yeni melek de 18+ var mı

bu arada rockistanbul da anathema nın 13-14 fotoğrafını çektim(vincent ve danny ile de çektirdim)
pazartesi veya salı günü onları upload etmeyi planlıyorum
hadi hayırlısı...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :)
Mesaj tarihi:
Ben cok fazla seyrettigim icin kendi adima bir yorum yaptim..Guzel tabi konser vermeleri, nekadar eski ruhlarini bana gore kaybetmis olsalarda..Her Hafta sonu geliyorlar boku cikti dememin sebebi, ulkede adam gibi konser festival duzenlenememesi nedeniyle idi.Hep ayni gruplar vs...Kisisel yorumdur, kimse kabul etmek zorunda degildir, ama saygi sinirlarini asmayalim lutfen.. :)[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...