BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 grup rock istanbuldaki konserden sora yeniden gelmek istemişler ve fil yapım sayesinde yeniden gelicekmiş... hayrlı olsn...[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 doğruysa bu harbi süper[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Evet arkadaşım da bu haberi verdi. Allahım dualarım kabul oldu :) kaçırmıştım öss yüzünden Anathemayı , bu sefer asla![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ikiside istanbulda bu arada[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ardarda hmmm official da yazıyor ewet şaka gibi süper :p eywallah bitch[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ne demek :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 holeeeeey sağolasın valla ..[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Gercekten super haber ya, anathemayi rockistanbulda kacirdigim icin cildiriyordum. Ardindan bu haber ilac etkisi yapti... Insallah iptal falan olmaz, ikinci bir dream theater 14 subat vakasi daha kalbime fazla :-P[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 tamamda bu beyoğlu music hall neresidir nası bi yerdir anlatsa birisi süper olur[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ABİ OLEY !!!! OF ÇOK SEVİNDİM Kaçırmıştım ben de.. kusra bakmayın çok sevindim caps :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 rock istanbulda izledm resim çektrdm imza aldm doyamadm hep gelsinler böle angelica ve one last goodbye ı üst üste söleyip bunalıma sürüklesnler...[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Arkadaşlar oraya taksimden cok rahat gidiliyo ulaşım sorunu yaşamaz kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 kaç kişilik bi yer filan birileri bi anlatsa nası bi yer olduğunu antalyadan gelicemde eheeh[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 abi çıktıgı gun al derim biletini sonuçta kapalı alan festivaldeki gibi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 bi daa izlenmez be tamam hayatimin grubu hede hodo ama sahne performansi falan pek sevdigimi sooleyemicem bi pink floyd coverlarindan bi de oriondan kurtardilar benim icin a dying wish ve sleepless surprizleri bi daa olmaz artik, bi kereye mahsuslar :P[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 sahnede öle ölü gibidiler çünkü bu kadar ilgi beklemiolrdı açıkçası umursamylrdı ama g.t oldular 2. si 2000 istanbul konserlerinde daıtıolr resmen... ki bunlarda da daıtçaklrdr bence.. a dying wish gene çalarlarki :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Umarım bi sakat olmaz ve 18 yaş olmaz.[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ilkini kaçırmıştım buna kesin gidecem eheh süfer :D[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb? Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Bokunu cIkardIlar..Herhafta sonu Anathema izliyoruz..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 keşkeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 adam bokunu çıkardılar demiş her hafta sonu izlioruz demiş izleme ozmn zorlamı izletiolar?isteyen gelir isteyen gelmez.türkiyede konser oluo die sevinceğine bokunu çıkartiolar diosun. bende rockistanbulda kaçırmıştım içimde kalmıştı giderim artık merak ediorum gerçekten.therion'da 26 eğlülde gelio peh peh daha kim bilir kimler gelicek.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: DamienThorne, 10 Temmuz 2004 04:57 tarihinde demiş ki: Bokunu cIkardIlar..Herhafta sonu Anathema izliyoruz.. Başımıza taş yağacak. Böyle bir düşünce veya fikir beklemiyodum açıkcası. Şaşırdım.[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 asktir...::) geliolar lem bakalım bu sefer gidebilcem mi bir tek grup için 50 milyon bilet parası döktüm herahlşde bir kez daha dökerim... yeni melek de 18+ var mı bu arada rockistanbul da anathema nın 13-14 fotoğrafını çektim(vincent ve danny ile de çektirdim) pazartesi veya salı günü onları upload etmeyi planlıyorum hadi hayırlısı...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Ben cok fazla seyrettigim icin kendi adima bir yorum yaptim..Guzel tabi konser vermeleri, nekadar eski ruhlarini bana gore kaybetmis olsalarda..Her Hafta sonu geliyorlar boku cikti dememin sebebi, ulkede adam gibi konser festival duzenlenememesi nedeniyle idi.Hep ayni gruplar vs...Kisisel yorumdur, kimse kabul etmek zorunda degildir, ama saygi sinirlarini asmayalim lutfen.. :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 beyoglu müzik hall neresdir kaç kişi alır hocalar. daha önemlisi vetırstırstırıcısı, 18- yasagının durumu ne[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar