Popeye Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 eheh millet paranoyak olmuştu eşyalarımı sattıgım gün gate açarken o mare ile gelen hatun görmüştü :) ne o yine birilerini öldürmek için gate mi açıyosun demişti :P adımız çıktı dokuza :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ben ilk basladigimda britin kuzeyinde kaybolmus (wandering in the woods laylay) ardindan saldiran ettinden kacarken vendorlara gidip help help dilendigimi hatirlarim..serefsizler oylece durdular lol pop wuki olayina yeni boyut getirdim ben..afro nigga mode on :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 chewbacca jackson lol[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar