Sensei Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Selam arkadaşlar, Dün öğlen GOMTV'nin bir açıklaması olmuş. Eğer GOMTV için verdiğiniz email ve şifre bilgileri bir şekilde başka yerlerde kullanılıyorsa değiştirmenizi tavsiye ederim. Heleki Battle.Net hesabınızla falan aynıysa mutlaka mutlaka değiştirin. http://www.gomtv.net/2011gslsponsors5/news/65953 Bilginize Mert (Sensei) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ben facebook üzerinde girmistim sanirim. yinede ggmiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 yok facebooktan girersen sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Benim gibi Facebook veya Twitter üzerinden bağlananlar için bir sıkıntı yok bu arada. Bu şekilde bağlananların sadece email bilgisi tutulduğu için Facebook hesabınızı kaybetmedikçe problem olmaz. "Users who have signed up with Facebook or Twitter do not have to worry about changing their passwords as they did not have to enter separate passwords at the time of sign up." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar