Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 hmm petite danone ye yada 1-2 sene daha bekle[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Hayır boy uzun olunca boya göre kız bulmak zorlaşıyor[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Ben kızgın değilim :hrr: Hayır değilim Hrrrrrr *!sinirlenir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 içinde nah çeken parmak olan bardaklardan götür hatta kola ikram et transparan diil süpriz olur[signature][hline]yas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Sinank, 25 Eylül 2004 22:24 tarihinde demiş ki: Hayır boy uzun olunca boya göre kız bulmak zorlaşıyor buda güzelmiş...bizim orta okul hazırlık seneleri aklıma gelince tabi durumları karıştırdım.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 25 Eylül 2004 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Ayrılık.[signature][hline]To ascend you must die, you must be crucified.For your sins and for your lies, goodbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Sinank, 25 Eylül 2004 22:20 tarihinde demiş ki: boy 1.80 yaş 14 - prep lisede benim boyumda kız yok sen daha fazla yeme bea! one öle 14 yasında 1.80 içsek içsek büyüseği abartmışsın sen....[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 içsek içsek büyüsek yapsaydım ohhhhooooo... günde 500ml sütü aşmıyorum aşsam 2m olurdum heralde 18e gelince zorluk çekecem asıl boy 2 metre olur diye tahmin ediyorum[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Ben kızgın değilim :hrr: Hayır değilim Hrrrrrr *!sinirlenir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Sinank, 25 Eylül 2004 22:37 tarihinde demiş ki: günde 500ml sütü aşmıyorum Aşsaydın bea... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 rahat 2m olursun :D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ya benced canlı bişiler cok etkili oluo.. mesala bi cv civ ,hamster ya da küçük şirin bi kaktüste çok etkili bi hediye olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 denicem :):)[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 hamster - ilginç[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Ben kızgın değilim :hrr: Hayır değilim Hrrrrrr *!sinirlenir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ailesi istemezse?[signature][hline]:):( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ya kızın o kadar hoşuna gidio ki ailesini ikna edebilio ..yani bi de cok şirin ve yavru olmaları da cabası.. hiç bi anne veye baba öölebi hediyeyi sokaa atmaka istemez heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ölünce terketmesin?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Frp_master,adamakıllı alacak bişey bulursan banada yaz. Pazartesiye kadar benimde bişeyler bulmam lazım yoksa zıçarım bende :D Vallaha OYAR beni unuttun diye. [signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] [Bu mesaj Korax tarafından 26 Eylül 2004 01:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: driftintosin, 26 Eylül 2004 00:28 tarihinde demiş ki: ya kızın o kadar hoşuna gidio ki ailesini ikna edebilio ..yani bi de cok şirin ve yavru olmaları da cabası.. hiç bi anne veye baba öölebi hediyeyi sokaa atmaka istemez heralde.. benimkiler atar walla[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Ben kızgın değilim :hrr: Hayır değilim Hrrrrrr *!sinirlenir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Ya bir sohbet arasında belli etmeden sorarsın. Mesela bir yerden ev hayvanı konusu açılır. O zaman sizinkiler ev hayvanı seviyor mu falan diye çaktırmadan sorarsın. Ama bu önceden olmalı yani doğum gününden 15-20 gün önce.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: Sly-One, 26 Eylül 2004 00:31 tarihinde demiş ki: ölünce terketmesin? :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar