Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir kızı etkileyecek hediye ???

karabocek

Öne çıkan mesajlar

said:
_Insomnia_, 23 Eylül 2004 22:03 tarihinde demiş ki:
ya ne alıcaksın hediye mediye o sana alıyormu?gereginden fazla deger wermicen.hatta hic werme kullan at.cok masrafa giripte .otunu kaldırma.bi kere alıstımı hediye mediye olayına hep ister.ask mesk yalan isler.% 90 ının salak oldugunu dusunursek(iyi ihtimalle dedim o %10 luk kesimle tanısmadım henuz) hic gerek yok

Zuhaha..söyleyene bak ya...tanımasam adam diyecem Emircan Kardeşime...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10
Audi A6-Paladin-7L-ML8
VW Polo-Buffbot-2L-ML6
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Insomnia_, 23 Eylül 2004 22:03 tarihinde demiş ki:
ya ne alıcaksın hediye mediye o sana alıyormu?gereginden fazla deger wermicen.hatta hic werme kullan at.cok masrafa giripte .otunu kaldırma.bi kere alıstımı hediye mediye olayına hep ister.ask mesk yalan isler.% 90 ının salak oldugunu dusunursek(iyi ihtimalle dedim o %10 luk kesimle tanısmadım henuz) hic gerek yok

süpersin yani...senin annen de bir kadın unutma.direk "höt ben erkeğim süperim" yaklaşımı yapmışsın...[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

progresifim progresifsin progresif

:rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

Bwm m3 e etkilenmeyecek kadın yoktur

Biraz daha ekonomik düşünürsek
Bir pasta olabilir
Londra'da en lüks lokantata yemek olabilir
Buna paran yetmesse köşedeki dürümcüden 2 dürüm 2 ayran kap gel :p
İskenderi, mantı, kumpir de alternatiflerdir.[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FRP_Master, 22 Eylül 2004 15:25 tarihinde demiş ki:
en çok neden hoşlanıyor doğum günü hediyesi
senden olabilir msl, bütün gün beraber takılın ortamlara akın, yolda kombo yaparsın küçük küçük hediyelerle olmassa[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
Sosyal ağlarda paylaş

Parfüm falan harbi ben iğrenç mi kokuyorum sorusuna neden olabilir o yüzden tavsiye etmiyorum.. :D

Ne olabilir...
Kolye derim ben...
Pahalı bişi olsun..[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

hediye olarak ona
Beyaz_Atlı_prens 'ini ver
şaka bir yana belki zarif bir kolye veya yüzük
ağır kaçar diyorssan bence can içerinde güller varya onlardan olabilir[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
Sosyal ağlarda paylaş

ben bi kız olarak yazıyorum... önce güzel bi yerde yemeğe götür yemek bittikten sonra masaya 4 kişilik küçük pastalardan gelsin ama bir gül demetiyle birlikte gül demetinin içinede güzel bi kartla birlikte bir yüzük kutusu sıkıştır. :) buna fit olmayacak kıza kız demem ben :)[signature][hline]W.M.
Sosyal ağlarda paylaş

abi sizde illa dürümcüye mi gitceksiniz arklarla gidin. onunlada gitmeyi verin emin olun o romantizm havas1na kapt1r1nca arada onunda gerekli oldugunu anl1ycaks1n1z ama ben demiyorum gidin k1z1n gönlü olcak die sebek olun, rahat olun onun istedii yere gidin. çok sey istiyosa bilinki siz s1martm1ss1n1zdir ya da senin tarzin degilmis[signature][hline]ölüceksin, seni hat1rlayanlar ölcek, sonra kimse seni hat1rlam1ycak. ama üzülme hiçbirini tan1m1yorsun zaten
Sosyal ağlarda paylaş

bu tür topikleri takip edersek her patinin hayatında bu kadar kasışa değecek kızların doğum günlerini buluruz:)
hmmm...... demek 22 eylül
hem lüks kepabçıda da romantizm olabilir, restoran diil mi?
ama mumlu bir beyti düşünemiyorum:)[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night."
beleş 3.5 ed.e
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...