Volfied Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ben bu adamin imzasindaki lafi bosa sooleemdim :p[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: _Insomnia_, 23 Eylül 2004 22:03 tarihinde demiş ki: ya ne alıcaksın hediye mediye o sana alıyormu?gereginden fazla deger wermicen.hatta hic werme kullan at.cok masrafa giripte .otunu kaldırma.bi kere alıstımı hediye mediye olayına hep ister.ask mesk yalan isler.% 90 ının salak oldugunu dusunursek(iyi ihtimalle dedim o %10 luk kesimle tanısmadım henuz) hic gerek yok Zuhaha..söyleyene bak ya...tanımasam adam diyecem Emircan Kardeşime...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-7L-ML8 VW Polo-Buffbot-2L-ML6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: _Insomnia_, 23 Eylül 2004 22:03 tarihinde demiş ki: ya ne alıcaksın hediye mediye o sana alıyormu?gereginden fazla deger wermicen.hatta hic werme kullan at.cok masrafa giripte .otunu kaldırma.bi kere alıstımı hediye mediye olayına hep ister.ask mesk yalan isler.% 90 ının salak oldugunu dusunursek(iyi ihtimalle dedim o %10 luk kesimle tanısmadım henuz) hic gerek yok süpersin yani...senin annen de bir kadın unutma.direk "höt ben erkeğim süperim" yaklaşımı yapmışsın...[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Bwm m3 e etkilenmeyecek kadın yoktur Biraz daha ekonomik düşünürsek Bir pasta olabilir Londra'da en lüks lokantata yemek olabilir Buna paran yetmesse köşedeki dürümcüden 2 dürüm 2 ayran kap gel :p İskenderi, mantı, kumpir de alternatiflerdir.[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 gitar çalıyorsan gitar al öğretirsin hem:)[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: FRP_Master, 22 Eylül 2004 15:25 tarihinde demiş ki: en çok neden hoşlanıyor doğum günü hediyesi senden olabilir msl, bütün gün beraber takılın ortamlara akın, yolda kombo yaparsın küçük küçük hediyelerle olmassa[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Parfüm falan harbi ben iğrenç mi kokuyorum sorusuna neden olabilir o yüzden tavsiye etmiyorum.. :D Ne olabilir... Kolye derim ben... Pahalı bişi olsun..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 öpüş[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AntiPati Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 mücevher al ahauhauha[signature][hline]AntiPati X=o=X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 İsme bak. Hoş ve yaratıcı aslında.[signature][hline]Bana cevap vermeden okumanız benim için onurdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 peki soylediklerim yalan mı gencler kız olayı cok abartılmıyormu?onlar napıyor erkekler icin.kuyruk sallayıp somuruyor.[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 hediye olarak ona Beyaz_Atlı_prens 'ini ver şaka bir yana belki zarif bir kolye veya yüzük ağır kaçar diyorssan bence can içerinde güller varya onlardan olabilir[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 la havle....[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 maddi olanaklarini soyleseydin ona gore biseyler soyleseydik boyle simdi olmadi.. deden sabancidir belki git bmw z4 hediye et dicezz[signature][hline]Öfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 kro? oh gamon beybe!![signature][hline]Bana cevap vermeden okumanız benim için onurdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ben bi kız olarak yazıyorum... önce güzel bi yerde yemeğe götür yemek bittikten sonra masaya 4 kişilik küçük pastalardan gelsin ama bir gül demetiyle birlikte gül demetinin içinede güzel bi kartla birlikte bir yüzük kutusu sıkıştır. :) buna fit olmayacak kıza kız demem ben :)[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bende benimkini dürümcüye veya iskenderciye götürsem kız memnun kalır mı[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bende onu yapan adama adam demem.maymun derim yada baska bise bilmiyorum. o anki tepkime baglı[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 farkındayım bilmemne romantizm istiyorlar mis gibi dürüm iskender kumpir faln filan yoook ama illa romantizm kızları anlamak çooook zor[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 sen deme zaten topac :)[signature][hline]Öfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 freud anlayamamıs sen mi anlıcan.ark.lar lutfen hoslandıgım kız salak cıktı bolumune bakın ordaki yazılarımı takip edin konuyla ilgili.bu forumdaki erkekler kızlara kendini ezdirmeyi cok sewiyor galiba[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamyoncu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 abi sizde illa dürümcüye mi gitceksiniz arklarla gidin. onunlada gitmeyi verin emin olun o romantizm havas1na kapt1r1nca arada onunda gerekli oldugunu anl1ycaks1n1z ama ben demiyorum gidin k1z1n gönlü olcak die sebek olun, rahat olun onun istedii yere gidin. çok sey istiyosa bilinki siz s1martm1ss1n1zdir ya da senin tarzin degilmis[signature][hline]ölüceksin, seni hat1rlayanlar ölcek, sonra kimse seni hat1rlam1ycak. ama üzülme hiçbirini tan1m1yorsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bu tür topikleri takip edersek her patinin hayatında bu kadar kasışa değecek kızların doğum günlerini buluruz:) hmmm...... demek 22 eylül hem lüks kepabçıda da romantizm olabilir, restoran diil mi? ama mumlu bir beyti düşünemiyorum:)[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 boy 1.80 yaş 14 - prep lisede benim boyumda kız yok[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Ben kızgın değilim :hrr: Hayır değilim Hrrrrrr *!sinirlenir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 tabii kızları etkilemek zorlaşıyor[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Ben kızgın değilim :hrr: Hayır değilim Hrrrrrr *!sinirlenir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar