CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Yabancı arkadaşlarla ninja turtle grubumuz...1 Yabancı arkadaşlarla ninja turtle grubumuz...2 Karinca sürüsü... Bezleri deişmek lazım kokar... Pati power.... Yumuşak doktor... Kop kop kop... Clock Sende adammısın be? Kas kas kas nereye kadar... Merhaba???[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!Cray Totem/sNaKewww.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Bide bişey sorucam... Bu arkadaşta fly yok ama sırtına takmış bişey uçuyo... 2 saat deli etti beni.. Bu bu nedir bu?[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!Cray Totem/sNaKewww.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Kas kas kas nereye kadar... Mükemmel olmuş bayaa güldüm. O uçan adamdan 2-3 tane bende daha önce gördüm ama ne olduğunu bilmiyorum. sakın temp power olmasıin?[signature][hline]COH : Razean Haner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: CrayTotem, 26 Eylül 2004 06:22 tarihinde demiş ki: Bide bişey sorucam... Bu arkadaşta fly yok ama sırtına takmış bişey uçuyo... 2 saat deli etti beni.. Bu bu nedir bu? Görevlerin bazılarından verilen Temporary powerlardan biri...[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar