Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 mail gelmiş, database'i hacılamışlar yine. yine mal gibi başka yerlerde kullandığım bir şifreyi girmiştim geçen sefer hacklendiğinde, lan bir daha yeni şifre de almıyorum forumunuza da girmiyorum sizin abv bethesda gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 bu lulzsec dağılmamış mıydı yaw, onların ismini kullanan başkaları da olabilir, hmm kesin scrolls davası ve geciken dlc rage i bu seferki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 4 farklı şifrem var 1- Fake hesaplar için 2- Forumlar için 3- Alışveriş siteleri vs. için 4- Kredi kartı paypal mail ftp hesapları falan falan gibi mühimmattlı şeyleri kullanmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 benim de öyle 50 tane varda dandik olan gitti işte 2 saat onu değiştirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar