rhjzn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Beyler Premium um yok ama Alternative Advance ten 1 point skill puanı gelmiş diye soruyordum ki tam Cevabını buldum; KHİTAİ de bir görev var, böyle ahtapot gibi ama kökü yerde , Kayanın üzerinde ölü birine sağ tıklayınca bu boss u öldürdüm , adını hatırlamıyorum şuan bir vazo çıktı Pembe yazılı 80 LVL felan yazıyordu sağ tıklayınca Alternative Advance Puanı ekliyor, bende 2 tane vardı ikisine tıkladım 2 puanım oldu fakat hangi skillere vereceğim hakkında bi bilgim yok, POM um yardımcı olur musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 verebileceğin yer yok :P şu an sende açık olan bölgeler en basit düzey. ben protectionları dolduruyorum adamlarımda şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breareus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 KingV said: verebileceğin yer yok :P şu an sende açık olan bölgeler en basit düzey. ben protectionları dolduruyorum adamlarımda şu an. Kingv sölemiş, Ayrıca şimdi kullanma bırak damlaya damlaya göl olsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhjzn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 peki bu vazolardan nerde kasabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 3-4 görev var öyle vazo veren. geri kalan perk puanlarını oyun içerisinde kazanıyorsun. tabi free to play oynuyorsanız kasamayacaksınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhjzn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Beyler 42 Lvl oldum At almak istiyorum fakat dikat etmem gereken birşey varmı bu atın süresi felan yada ata binmeden öğrenmem gereken birşey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 dikkat edilmesi gereken pek birşey yok. atın rengini falan old tarantia, conarchta stable masterın yanında görebilirsin. 25 silver riding skill kitabını, 75 silvera da atın kendisini alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhjzn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Peki limitsiz mi yoksa 1 saatlik mi atlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhjzn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 rhjzn said: Peki limitsiz mi yoksa 1 saatlik mi atlar ? Bu at aldıktan 1 saat sonra mı bitiyor böyle birşey duydum nasıl acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 limitsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar